Ελληνίδα ηθοποιός κατακεραυνώνει τις εκπομπές της Βίκυς Καγιά

«Το GNTM και το Shopping Star υποβιβάζουν τις γυναίκες»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ελληνίδα ηθοποιός κατακεραυνώνει τις εκπομπές της Βίκυς Καγιά

Μία πολύ γνωστή και αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός, μέσα από μία συνέντευξη που παραχώρησε, δε δίστασε να κατακεραυνώσει τη Βίκυ Καγιά και τις εκπομπές που παρουσιάζει. Συγκεκριμένα μίλησε για το Shopping Star και το GNTM και τα «άδειασε» κανονικά.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει κάνει πολύ μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια στην ελληνική τηλεόραση μέσα από τα προγράμματα που παρουσιάζει. Το κοινό έχει ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο και η Βίκυ Καγιά έχει γίνει το κεντρικό πρόσωπο του Star.

Μιας και είπαμε ωστόσο για το GNTM, ρίξτε μια ματιά στις δύο πρώτες δοκιμασίες από τις οποίες θα περάσουν τα μοντέλα στη νέα σεζόν.

Αυτή η Ελληνίδα ηθοποιός κατακεραύνωσε τις εκπομπές της Βίκυς Καγιά

H Ελένη Γερασιμίδου μίλησε στο περιοδικό 7 Μέρες TV και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ελληνική τηλεόραση και στα προγράμματα που προβάλλονται από αυτή. Στο στόχαστρό της μπήκε και το Shopping Star αλλά και το GNTM, ενώ μίλησε γενικότερα για όλα τα ριάλιτι, με αφορμή μία ερώτηση που της έγινε για το Big Brother.

Το “Greece Next Top Model” και το “Shopping Star” θεωρείτε ότι υποβιβάζουν τις γυναίκες;

Ναι..Βεβαίως και τις υποβιβάζουν, όπως και οι εκπομπές με τα κουτσομπολιά. Τι περιμένετε να ακούσετε. Βλέπω κάτι ονόματα κάτι πρόσωπα που ούτε ξέρω τι είναι, ποια είναι και τι κάνουν στη ζωή τους… Έχουν επιβάλλει ένα τρόπο ζωής.

Βλέπω γύρω μου πανομοιότυπα κορίτσια, πανομοιότυπες γυναίκες, που είναι σίγουρα επηρεασμένες από αυτές τις εκπομπές. Αυτός είναι ο στόχος τους. Να μην υπάρχει ατομική προσωπικότητα. Η γυναίκα υποβιβάζεται από πάρα πολλά πράγματα. Υπάρχει ένα ολόκληρο σύστημα που δουλεύει είτε με πολύ φανερούς τρόπους όπως είναι αυτά είτε με πιο πονηρούς και έξυπνους. Είναι μεγάλη η συζήτηση ανοίγουμε.

Θεωρείτε ότι είναι πληγή για την τηλεόραση να υπάρχουν τόσα πολλά reality;

“Τα reality είναι πληγή για την κοινωνία. Κι αν θέλετε γράψτε το. Ας μην παραληφθεί αυτό που λέω Στόχος είναι η φθορά των συνειδήσεων”.

Ελένη Γερασιμίδου σχόλια για Βίκυ Καγιά