Ευχάριστα νέα για τον Snik - Στο πλευρό του η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ευχάριστα νέα για τον Snik - Στο πλευρό του η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Πολύ ευχάριστα φαίνεται πως είναι τα νέα για τον γνωστό ράπερ Snik. Στο πλευρό βρίσκεται φυσικά σε κάθε περίπτωση, η αγαπημένη του σύντροφος, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία τον στηρίζει σε όποιο βήμα κι αν κάνει στην καριέρα του.

Ο Snik είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πρόσωπα που έχουν πολύ μεγάλη απήχηση στον χώρο της μουσικής τον τελευταίο καιρό και όχι άδικα, αφού τα τραγούδια του έχουν τον δικό τους τρόπο για να ξεχωρίζουν.

Μία από τις πιο μεγάλες φανς του, είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία όχι μόνο τον στηρίζει αλλά ακούει τα τραγούδια του ακόμα και όταν δεν είναι μαζί του. Δείτε εδώ βίντεο από τη στιγμή που γυμνάζεται και από πίσω το νέο του τραγούδι.

Αυτά είναι τα ευχάριστα νέα που ανακοινώθηκαν για τον Snik ενώ στο πλευρό του βρίσκεται η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Πριν λίγα 24ωρα ο Snik ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό μια σειρά από Instagram-stories στα οποία μας πληροφόρησε πως βρίσκονται στα γυρίσματα του βιντεο-κλιπ για το συγκεκριμένο τραγούδι. Είδαμε πλάνα από τους δρόμους της Αθήνας με τον Snik να βρίσκεται πάνω σε μια μηχανή μεγάλου κυβισμού ενώ ο Light και ο Madclip σε πολυτελή αυτοκίνητα.

Οι φανς όχι μόνο ανυπομονούν αλλά παραληρούν στην ιδέα ότι θα δουν αυτούς τους τρεις να συνεργάζονται σε ένα νέο κομμάτι που θα σπάσει όλα τα ρεκόρ!

Τρελός ο Snik για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Μαρτύρησε τα πάντα με μια φωτογραφία στο instagram

Την αγάπη του μαρτύρησε δημόσια πριν από λίγες ώρες στο instagram ο Snik με την φωτογραφία που δημοσίευσε έχοντας στο πλευρό του την σύντροφό του, Ηλιάνα Παπαγεωργίου! Οι δυο τους είναι τρελοί ο ένας για τον άλλον και πλέον, μετά από τόσο καιρό, δεν το κρύβουν.

Το ζευγάρι συγκατοικεί σε ένα υπέροχο σπίτι με όλα τα κομφόρ και την Δευτέρα, με αφορμή την ονομαστική εορτή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου ο Snik δημοσίευσε στα instastory του μια κοινή τους φωτογραφία αγκαλιά, που φαίνεται να κάνουν μπάνιο στην πισίνα του σπιτιού της, γράφοντας από κάτω την ευχή του "Χρόνια πολλά μωρό μου". Το ίδιο στιγμιότυπο έκανε λίγη ώρα μετά repost στα δικά της story η Ηλιάνα απαντώντας του "Σε αγαπώ μωρό μου".

Αυτή είναι η φωτογραφία τους:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Snik σπίτι