Σίσσυ Χρηστίδου: Στα πόδια της έχει ελάχιστο λίπος- Φωτογραφία ντοκουμέντο

Η δίαιτά της αποδίδει και με το παραπάνω!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σίσσυ Χρηστίδου: Στα πόδια της έχει ελάχιστο λίπος- Φωτογραφία ντοκουμέντο

Η αλλαγή στο σώμα της Σίσσυς Χρηστίδου είναι πολύ μεγάλη και αυτό φαίνεται σε κάθε εμφάνιση που κάνει η αγαπημένη παρουσιάστρια. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανέβασε μία φωτογραφία η οποία αποτελεί κανονικό ντοκουμέντο για το γεγονός ότι πλέον στα πόδια της έχει ελάχιστο λίπος!

Η Σίσσυ Χρηστίδου προκάλεσε σωστό πανικό τη μέρα που βγήκε και μίλησε ανοιχτά για το πρόγραμμα που ακολούθησε προκειμένου να ξεφορτωθεί από πάνω της τα περιττά κιλά.

Μέσα από τις φωτογραφίες που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αλλά και μέσα από τις τελευταίες εμφανίσεις της στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα, η Σίσσυ Χρηστίδου μας δείχνει τη νέα ανανεωμένη εικόνα της και μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό.

Κάτι αντίστοιχο έγινε και χθες όταν ανέβασε μερικά στιγμιότυπα στα οποία φαίνονται ξεκάθαρα τα πόδια της, τα οποία δεν έχουν πάνω τους σχεδόν καθόλου κυτταρίτιδα.

Αν θέλετε κι εσείς να ξεφορτωθείτε με άνεση την κυτταρίτιδα, πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε αυτό το σπιτικό ρόφημα με λεμόνι και πιπέρι. Δείτε εδώ πώς να το φτιάξετε!

Αυτή είναι η φωτογραφία ντοκουμέντο για το σώμα της Σίσσυς Χρηστίδου

Σίσσυ Χρηστίδου δίαιτα

Με αυτή την σπιτική σος των 5 υλικών έχασε κιλά η Σίσσυ Χρηστίδου - Την βάζει σε κρέατα και σαλάτες

Προσφάτως η Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από ένα βίντεο στο Youtube της αποκάλυψε τον τρόπο που κατάφερε να χάσει τόσα κιλά μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα. Ένα από αυτά που την βοήθησαν ιδιαίτερα να έχει γεύση στο φαγητό της αλλά και να μην παίρνει κιλά είναι η σος των 5 υλικών που θα δείτε παρακάτω.

Η Σίσσυ Χρηστίδου στο συγκεκριμένο βίντεο δήλωσε πως μόνο με αυτή την σος κατάφερε να τρώει σαλάτες γιατί γενικά δεν τις προτιμά!

Τα υλικά για την σπιτική σος της Σίσσυς Χρηστίδου

  • λάδι
  • ξύδι
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 1-2 κουταλάκια μουστάρδα χωρίς ζάχαρη
  • 2 κουταλίτσες του γλυκού stevia

Δείτε πως είναι σήμερα το σώμα της! Αυτή η φωτογραφία με μαγιό μαρτυρά την αλήθεια