Χάρης Χριστόπουλος: "Λιώσαμε" με την ανάρτηση για τη γέννηση του παιδιού του

Οι φωτογραφίες από το μαιευτήριο συγκινούν

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Χάρης Χριστόπουλος:

Τα ευχάριστα νέα για τον Χάρη Χριστόπουλο και την Ανίτα Μπραντ έχουν ήδη κάνει το γύρο του διαδικτύου! Η ανάρτηση για τη γέννηση του παιδιού του έκανε τους πάντες να "λιώσουν". Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αποφάσισε να μοιραστεί τα τρυφερά στιγμιότυπα.

Την Πέμπτη το πρωί το ζευγάρι συνάντησε το αγοράκι τους για πρώτη φορά, αφού γεννήθηκε στο νοσοκομείο Μητέρα. Σήμερα το μεσημέρι ο Χάρης ανήρτησε μία γλυκιά φωτογραφία, στην οποία φαίνεται η Ανίτα Μπραντ να κρατάει αγκαλιά τον νεογέννητο γιό τους!

Η ανάρτηση του Χάρη Χριστόπουλου για τη γέννηση του παιδιού του!

ανάρττηση χάρης χριστόπουλος

Δείτε και αυτήν την φωτογραφία τους μέσα από το μαιευτήριο!

Με τη σειρά της, μια αξιολάτρευτη φωτογραφία από το μαιευτήριο μοιράστηκε η σύζυγος του Χάρη Χριστόπουλου, Ανίτα Μπραντ

ανάρτηση Μπραντ

Χαρακτηριστικά έγραψε:

«Η ζωή μας στις τελευταίες δύο μέρες μέσα από δύο φωτογραφίες.......και όταν δεν τον έχουμε αγκαλιά είμαστε και οι δύο από πάνω του και τον χαζεύουμε με τις ώρες. Κορίτσια για σας τι να πω, απλά δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσουμε για τα κύματα ΑΓΑΠΗΣ που παίρνουμε μέσα από τις ευχές κ τα μήνυμα σας!!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΌΛΕΣ ΚΑΙ ΚΆΘΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΆ».

Ανίτα Μπράντ: Σαν ένα μικρό παλάτι το παιδικό δωμάτιο - Δημοσίευσε φωτογραφίες λίγο μετά την γέννα

Πριν από λίγες ώρες έγινε γνωστό πως η Ανίτα Μπραντ έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι με τον Χάρη Χριστόπουλο. Λίγη ώρα μετά η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ως πρώτη ανάρτηση φωτογραφίες από το παιδικό δωμάτιο.

Όπως και η ίδια έγραψε είχε σκοπό το συγκεκριμένο υλικό να το ανεβάσει τις επόμενες ημέρες γιατί δεν πίστευε πως θα γεννήσει ακόμα. Όμως το μωράκι βιαζόταν και... ήρθε ξαφνικά!

"Κορίτσια μου όμορφα. Αυτές τις φωτογραφίες είχα σκοπό να τις ανεβάσω στις επόμενες μέρες αλλά το Χριστοπουλάκι μας πρόλαβε. Ήταν μία πολύ γεμάτη μέρα με πρωτόγνωρα συναισθήματα χαράς κλάμα πόνου και κούρασης......Ευχαριστούμε για όλες τις ευχές, θα τα πούμε αύριο", έγραψε χαρακτηριστικά η Ανίτα.