Μπουράκ Χακί: Η αινιγματική φωτογραφία που δημοσίευσε μετά τον χωρισμό του με τη Χαρά Παππά

Δεν την έχει ξεπεράσει ακόμα;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μπουράκ Χακί: Η αινιγματική φωτογραφία που δημοσίευσε μετά τον χωρισμό του με τη Χαρά Παππά

Μπορεί η Χαρά Παππά και ο Μπουράκ Χακί να έχουν χωρίσει εδώ και λίγες μέρες, ωστόσο φαίνεται πως οι δυο τους έχουν διατηρήσει άριστες σχέσεις, τόσο που κάποιοι θα μπορούσαν να πουν πως σύντομα θα δούμε και επανασύνδεση! Πριν από λίγη ώρα, ο Μπουράκ Χακί ανέβασε στον λογαριασμό του μία πολύ αινιγματική φωτογραφία.

Λίγα ζευγάρια έχουν χωρίσει και όχι μόνο έχουν παραμείνει φίλοι, αλλά κάνουν και πολύ ιδιαίτερες αναρτήσεις ο ένας για τον άλλο. Ο Μπουράκ Χακί όχι μόνο ευχήθηκε στην Χαρά Παππά με τον πιο τρυφερό τρόπο - δείτε εδώ την ανάρτησή του - αλλά συνεχίζει να ανεβάζει φωτογραφίες που θυμίζουν... σχέση.

Αυτή είναι η αινιγματική φωτογραφία που ανέβασε ο Μπουράκ Χακί μετά τον χωρισμό του με τη Χαρά Παππά

Σε ένα insta story που ανέβασε πριν από λίγες ώρες, φαίνεται ένα σκίτσο ενός άνδρα που φροντίζει την αγαπημένη του και συγκεκριμένα, της στεγνώνει τα μαλλιά. Ο ηθοποιός επέλεξε να μην προσθέσει καμία λεζάντα πάνω στην φωτογραφία ωστόσο είναι εμφανές ότι κάτι θέλει να πει με αυτή.

Μπουράκ Χακί Χαρά Παππά χωρισμός

Λέτε σε λίγο καιρό να δούμε την επανασύνδεση;

Έμεινε μισός ο Μπουράκ Χακί - Η αποκάλυψη για τα κιλά λίγο καιρό μετά το τέλος της σχέσης του με τη Χαρά Παππά

Λίγους μήνες μετά την αποκάλυψη για το τέλος της σχέσης του με την Χαρά Παππά ο Μπουράκ Χακί δήλωσε πως έμεινε μισός αφού έχασε μέσα σε 3 μήνες έναν απίστευτο αριθμό κιλών!

Συγκεκριμένα, ο Μπουράκ Χακί έχει μεγάλη αλληλεπίδραση με τους διαδικτυακούς του φίλους και πριν λίγες ώρες τους έδωσε το ελεύθερο να του κάνουν δημόσια ότι ερώτηση θέλουν. Ένας από αυτούς, λοιπόν, τον ρώτησε για τα κιλά του κι εκείνος προς έκπληξη όλων απάντησε πως έχασε 16 κιλά σε λιγότερο από 3 μήνες.

Η αποκάλυψη του Μπουράκ Χακί για τα κιλά του

Μπουράκ Χακί κιλά