Νάγια Ριβέρα: Η συγκινητική ανάρτηση της μικρής της αδερφής - Το "αντίο" της

Δείτε τι έγραψε

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Νάγια Ριβέρα: Η συγκινητική ανάρτηση της μικρής της αδερφής - Το

Η μικρή αδερφή της Νάγιας Ριβέρα λύγισε με τον τραγικό θάνατό της. Ένιωσε την ανάγκη να εκφράσει ένα δημόσιο αντίο με μία ανάρτησή της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

Η ιστορία του άδικου χαμού της έκανε το γύρο του διαδικτύου τις προηγούμενες ημέρες και σόκαρε τους πάντες. Η ηρωική Νάγια Ριβέρα που έσωσε το γιό της και έχασε η ίδια τη δική της ζωή δεν άξιζε τέτοιο τέλος. Η μικρή της αδερφή ζει ένα θυελλώδει γολγοδά από συναισθήματα απελπισίας και δυστυχίας εξαιτίας του θανάτου της αδερφής της.

Ειδικότερα, ανέβασε την εξής φωτογραφία της με την Νάγια Ριβέρα στο Instagram και λύγισε γράφοντας. Η συγκινητική ανάρτηση.

Νάγια Αδερφή

«Αδερφή μου, Δεν έχω λόγια να περιγράψω την αγάπη που σου έχω. Δίπλα-δίπλα ή μίλια μακριά, η σύνδεσή μας είναι απέραντη. Ο δεσμός μας δεν σπάει. Ήμασταν εντελώς διαφορετικές, όμως ταυτόχρονα και ίδιες. Το ying στο yang μου. Ποτέ δεν ήξερα πως με το να σε χάσω, θα έβρισκα τόσο πολύ εσένα στον εαυτό μου.

Ποτέ μου δεν γνώρισα τη ζωή χωρίς εσένα μέσα της και ακόμη δεν μπορώ να τη διανοηθώ. Ο κόσμος μου γύρισε πάνω-κάτω. Όμως μέσα από όλα αυτά, όλα όσα ήμασταν, συνεχίζουμε να είμαστε. Πάντα θα σε κοιτώ με τα ίδια μάτια που κοιτούσα όταν ήμουν μικρή. Θα σε αγαπώ για πάντα και μου λείπεις κάθε στιγμή της ζωής μου»

Νάγια Αδερφή Ανάρτηση

Νάγια Αδερφή Ανάρτηση 2

Διαβάστε περισσότερα για την ιστορία εδώ

Naya Rivera: Έπεσε στη λίμνη για να σώσει το παιδί της

Όλο και περισσότερες πληροφορίες γύρω από τον τραγικό θάνατο της Naya Rivera βγαίνουν στην επιφάνεια, με τον σερίφη της περιοχής να εξηγεί πως το πιο πιθανό είναι η ηθοποιός να έπεσε στη λίμνη προκειμένου να σώσει το παιδί της.

Χθες βράδυ οι Αρχές ανέσυραν το πτώμα μίας γυναίκας, η οποία δεν ήταν άλλη από την ηθοποιό του Glee που αγνοείτο εδώ και μερικές μέρες.

Η αδικοχαμένη Rivera, είχε πάει εκδρομή μαζί με τον 5χρονο γιο της σε μία λίμνη στο Λος Άντζελες, ωστόσο όταν η βάρκα τους επέστρεψε, μέσα της βρισκόταν μόνο το παιδί, το οποίο δεν γνώριζε τι απέγινε η μαμά του.

Το Σάββατο ο πρώην σύζυγος της Rivera, ηθοποιός Ράιαν Ντόρσεϊ καθώς και ο πατέρας της, Τζορτζ Ριβέρα, έπεσαν με τα ρούχα στα θολά νερά της λίμνης ενώ η μητέρα της, Γιολάντα, γονάτισε με τα χέρια ανοιχτά μπροστά στη λίμνη σε μια κίνηση απελπισίας για την τύχη της κόρης της.

Μία μεγάλη τραγωδία σημειώθηκε ωστόσο και στη Ναυπακτία, καθώς μία 19χρονη γυναίκα γέννησε στο σπίτι της και το βρέφος της βρέθηκε νεκρό. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες γύρω από την υπόθεση.

Naya Rivera θάνατος

Οι έρευνες της αστυνομίας έφτασαν στη σορό της νεαρής γυναίκας, ενώ σύμφωνα με τις δηλώσεις που έκανε ο σερίφης της περιοχής, δεν υπάρχουν ενδείξεις για αυτοκτονία ή δολοφονία της γνωστής ηθοποιού.