Θανάσης Ευθυμιάδης: Ποζάρει ολόγυμνος - "Η θεραπεία που προσφέρει ο Ήλιος για την υγεία των γεννητικών οργάνων είναι ανεκτίμητη" - Η φωτογραφία

Θαρραλέος

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Θανάσης Ευθυμιάδης: Ποζάρει ολόγυμνος -

Ο γνωστός και αγαπημένος ηθοποιός, Θανάσης Ευθυμιάδης, κάνει μια θαρραλέα κίνηση και ποζάρει ολόγυμνος στην θάλασσα. Διαβάστε τι λέει για το λόγο που επιλέγει να κάνει γυμνισμό στην παραλία και τι ευεργετικό βρίσκει σε αυτό.

Πολλοί επιλέγουν να τριγυρνούν γυμνοί στις παραλίες και να απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα, νιώθοντας απελευθερωμένοι. Για το λόγο αυτό υπάρχουν και οι παραλίες γυμνιστών εξ ' άλλου.

Ο Θανάσης, αφού ανέβασε μία φωτογραφία του στην παραλία το δειλινό με τον ήλιο να βασιλεύει στο βάθος, εξήγησε γιατί του αρέσει ο γυμνισμός. Στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε γράφει:

«Εδώ και αρκετά χρόνια, προτιμώ τις απομακρυσμένες παραλίες για να μπορώ να απολαμβάνω τον Ήλιο και την θάλασσα, γυμνός. Η θεραπεία που προσφέρει ο Ήλιος τις πρωινές και τις απογευματινές ώρες είναι ανεκτίμητη για την καλή υγεία των γεννητικών οργάνων (ανδρών και γυναικών). Άλλωστε το έχει πει και κάποιος σοφός: “Ό,τι δεν το βλέπει ο Ήλιος, μαραζώνει.”»

Η ανάρτηση του Θανάση Ευθυμιάδη στο Instagram - Δείτε τη φωτογραφία στην οποία ποζάρει ολόγυμνος στη θάλασσα

Χωρίς ρούχα ποζάρει και η Φιλίτσα Καλογεράκου στο Ναυπλιο! Ορίστε η φωτογραφία.

Γιατί και πως αγαπήσαμε τον Θανάση Ευθυμιάδη - Λίγα λόγια εκείνον και την καριέρα του

Ο επιτυχημένος ηθοποιός του θεάτρου και της τηλεόρασης, Θανάσης Ευθυμιάδης, τελείωσε τη δραματική σχολή Βεάκη και από τα χρόνια που φοιτούσε σε αυτήν είχε αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις και υποσχόταν τα καλύτερα.

Μεγάλος σταθμός στην καριέρα του θεωρεί τη συνεργασία του με τον Λευτέρη Βογιατζή για το Θέατρο της οδού Κυκλάδων. Η ερμηνεία του στην Αντιγόνη αγκαλιάστηκε με θέρμη από κοινό και κριτικούς.

Το ντεμπούτο του στην τηλεόραση έγινε με τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Αντώνη στην σειρά «Dolce Vita», που εκτίναξε τις μετοχές του στα ύψη.

Η μεγάλη του αδυναμία είναι το θέατρο και αγαπάει ξεχωριστά τον κόντρα ρόλο ενός γκέι που έπαιξε στους «Αγγέλους της Αμερικής» του Ελληνικού Φεστιβάλ.

Το 2006 στην τηλεοπτική σειρά "Για την Άννα" το 2006 στην οποία πρωταγωνιστούσε γνώρισε την Άννα Δημητρίεβιτς με την οποία σήμερα είναι παντρεμένοι με πολιτικό γάμο και έχουν αποκτήσει 2 κόρες.