Χριστιάνα Σκούρα - Λευτέρης Κουμαντάκης: Τα πρώτα λόγια τους για το Κρήτη TV και την Ιωάννα Μαλέσκου

Τι αλλαγές θα γίνουν στην εκπομπή;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χριστιάνα Σκούρα - Λευτέρης Κουμαντάκης: Τα πρώτα λόγια τους για το Κρήτη TV και την Ιωάννα Μαλέσκου

Η Χριστιάνα Σκούρα και ο νέος συμπαρουσιαστής της, Λευτέρης Κουμαντάκης, μίλησαν στην εκπομπή Καλοκαίρι #ΝΟΤ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αντικατάσταση της Ιωάννας Μαλέσκου αλλά και στη νέα εκπομπή που θα κάνουν στο Κρήτη TV.

Η πρώην παίκτρια του GNTM θα δοκιμαστεί σε κάτι νέο, μιας και θα πάρει τη θέση της εκρηκτικής Κρητηκιάς, η οποία με τη σειρά της θα τραβήξει τον δικό της δρόμο προς τον ΣΚΑΪ.

Μιλώντας λοιπόν στην πρωινή εκπομπή του Open, ξεκαθάρισαν πως δε θα κάνουν πολλές αλλαγές στο φορμάτ της εκπομπής. Το όνομα της εκπομπής θα παραμείνει ίδιο. Δείτε εδώ και την πρώτη ανάρτηση που έκανε η Χριστιάνα Σκούρα μετά την ανακοίνωση πως θα αναλάβει την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου.

Αυτά είπαν η Χριστιάνα Σκούρα και ο Λευτέρης Κουμαντάκης για την Ιωάννα Μαλέσκου

«Η παρουσία της Ιωάννας ήταν καταλυτική. Μας έδωσε τα ηνία μιας εκπομπής την οποία έχει απογειώσει. Είμαστε πολύ περήφανοι για την επιλογή της διοίκησης της ΚΡΗΤΗ TV. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μας επέλεξαν να είμαστε μαζί. Έχουμε εποικοδομητικό άγχος...», είπε χαρακτηριστικά η Χριστιάννα Σκούρα, ενώ από την άλλη πλευρά ο Λευτέρης Κουμαντάκης ανέφερε πως οι προετοιμασίες της εκπομπής έχουν ξεκινήσει ήδη.

Ιωάννα Μαλέσκου: Είπε το «αντίο» στο Κρήτη TV - «Το πρότζεκτ μπορεί να αλλάξει...»

Μετά την τελευταία της εκπομπή, η Ιωάννα Μαλέσκου ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία της από το πλατό, και τη συνόδευσε με μία ιδιαίτερη λεζάντα, μέσα από την οποία θέλησε να ευχαριστήσει τους συνεργάτες της αλλά και το κοινό της, για τη στήριξη που της έδειξαν όλα αυτά τα χρόνια.

«Ένας κύκλος ζωής έκλεισε και ένας νέος ανοίγει. Ευχαριστώ την ΚΡΗΤΗ TV για την εμπιστοσύνη της στα χρόνια συνεργασίας μας και τη στήριξή της στο νέο μου επαγγελματικό βήμα. Το "Καλό Μεσημέρι" σχημάτισε την Ιωάννα που γνωρίζετε, την Ιωάννα που αγαπάτε. Το ραντεβού μας θα ανανεωθεί, το πρότζεκτ μπορεί να αλλάξει, θα παραμείνει όμως πάντα ίδια η συνέπεια, η αξιοπρέπεια και ο σεβασμός προς όλους και όλες εσάς που με αγκαλιάζετε και με "βάζετε" στο σπίτι σας.! Σας ευχαριστώ! Τα λέμε σύντομα. Με αγάπη, Η Ιωάννα σας», έγραψε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου.