Δευτέρα, 02 Αυγούστου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Από το MasterChef στο GNTM 3 - Ποιος παίκτης δέχθηκε πρόταση;

Θα του ταίριαζε!

Από το MasterChef στο GNTM 3 - Ποιος παίκτης δέχθηκε πρόταση;
News 28.07.2020 12:45
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ένας από τους παίκτες που γνωρίσαμε στη φετινή σεζόν του MasterChef, αποκάλυψε σήμερα σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Καλοκαίρι #ΝΟΤ πως δέχθηκε πρόταση για να λάβει μέρος στο νέο, ανανεωμένο, GNTM 3!

To MasterChef ολοκλήρωσε ακόμα μία πολύ επιτυχημένη σεζόν, κατά την οποία, κατάφερε να κάνει γνωστούς τους περισσότερους από τους παίκτες.

Άλλοι προχώρησαν την καριέρα τους στη μαγειρική και άλλα τράβηξαν αλλού τον δρόμο τους.

Αυτός είναι ο παίκτης του MasterChef που δέχθηκε πρόταση από το GNTM 3

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Γατόπουλο, ο οποίος μπορεί να έφυγε νωρίς από τον διαγωνισμό, άφησε όμως το δικό του στίγμα.

Ο Κωνσταντίνος, ασχολείται επαγγελματικά και με το μόντελινγκ και έτσι ήταν σχεδόν βέβαιο πως θα του γίνει πρόταση και για το GNTM 3.

«Το MasterChef με βοήθησε περισσότερο σαν μοντέλο. Βασικά, δεν με βοήθησε σαν μάγειρα γιατί δεν με πρόβαλαν και ποτέ σαν μάγειρα. Δηλαδή, θυμάμαι σε όλες τις εκπομπές να λένε “ο Κωνσταντίνος το μοντέλο που είναι στο MasterChef”. Θα έπρεπε να λένε “ο Κωνσταντίνος που είναι στο MasterChef ασχολείται με το μόντελινγκ”. Δηλαδή, όλοι με χαρακτήριζαν μοντέλο.

Για λίγο πέρασε από το μυαλό μου να περάσω από το GNTM. Είπα μήπως; Όταν μετά από λίγες μέρες δέχτηκα και τηλέφωνο και μηνύματα από άτομα μέσα από το Star που μου έλεγαν “πήγαινε”. Τους απάντησα ότι δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Αυτή την εμπειρία δεν θέλω να την ζήσω. Θα έλεγαν πως ο Κωνσταντίνος κυνηγάει τα ριάλιτι. Το βασικό μου επάγγελμά είναι σεφ. Το μόντελινγκ μπήκε στην καθημερινότητά μου τα τελευταία χρόνια», λέει χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Γατόπουλος.

Μιας και σας είπαμε ωστόσο για το GNTM 3, δείτε εδώ ποιες είναι οι δύο πρώτες δοκιμασίες που θα κάνουν τα μοντέλα για να καταφέρουν να μπουν στο σπίτι.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τάσος Ξιαρχό: «Άδειασε» το GNTM - «Φεύγει από τη μόδα και μοιάζει με...»

Τα πάνω κάτω στο GNTM - Οι αλλαγές που θα δούμε με τη νέα σεζόν

Share