Επιβεβαιωμένη αποχώρηση από τον ΑΝΤ1 - Τελικά έκλεισε στον ALPHA

Μόλις έγινε γνωστό!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Επιβεβαιωμένη αποχώρηση από τον ΑΝΤ1 - Τελικά έκλεισε στον ALPHA

Μόλις πριν από λίγο, επιβεβαιώθηκε μία αποχώρηση από τον ANT1. Ένα από τα πρόσωπα του σταθμού, έκλεισε στον ALPHA, όπου θα αναλάβει το ρόλο της διευθύντριας του προγράμματος.

Ο ANT1 έχει ξεκινήσει τον προγραμματισμό του για τη νέα σεζόν και ήδη ανακοινώθηκε, πως ένα από τα βασικά στελέχη του καναλιού, ήδη έδωσε τα χέρια με τον ALPHA.

Αυτό είναι το πρόσωπο που πάει από τον ANT1 στον ALPHA

Η Βάσω Παπαβασιλείου είναι η νέα διευθύντρια προγράμματος του Alpha.Μέχρι πρότινος ήταν υπεύθυνη προγραμματισμού στον ΑΝΤ1, δίπλα στον Τζώρτζη Ποφάντη, έχοντας εργαστεί επί σειρά ετών στον Alpha και γνωρίζοντας τη λειουργία της τηλεοπτικής επιχείρησης.

Δείτε εδώ ποιο πρόσωπο ανακοίνωσε πως αποχωρεί από τον ALPHA.

Νέο ριάλιτι στον ANT1 - Μόλις ανακοινώθηκε

Μόλις πριν από λίγο ανακοινώθηκε, πως από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, ο ANT1 πρόκειται να έχει στο πρόγραμμά του, ένα νέο ριάλιτι, το οποίο δεν έχει παιχτεί ξανά στην ελληνική τηλεόραση και το οποίο, μέχρι πριν από λίγο καιρό, άνηκε στον ALPHA.

To κανάλι του Αμαρουσίου ανακοινώνει το πρόγραμμά του για την επόμενη σεζόν και ήδη έχουν ξεκινήσει οι μεγάλες ανατροπές.

Το ριάλιτι αυτό είναι μία από τις ανατροπές. Το όνομά του είναι Capturing the Moment, και το φορμάτ του, είναι στην ουσία η προβολή μιας φωτογραφίας συνοδευόμενη από συγκινητικές, σε πολλές περιπτώσεις συγκλονιστικές ιστορίες.

Τα δικαιώματα του ριάλιτι αυτού ανήκαν στον ALPAH, ο οποίος προγραμμάτιζε να το βγάλει στον αέρα τη δεύτερη σεζόν του 2016, κάτι που δεν έγινε ποτέ. Η οικονομική κατάσταση πάγωσε το project και το Capturing The Moment κατέληξε στο συρτάρι.

Έτσι ο ANT1 πήρε τα δικαιώματα του προγράμματος και θα το δούμε στις οθόνες μας του χρόνου.

Μη χάσετε επίσης το αποκλειστικό ρεπορτάζ μας για την απόφαση του ΑNT1 για την Ζέτα Μακρυπούλια και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.