Νίκος Οικονομόπουλος: Αμήχανη συνάντηση με την πρώην του στα σοκάκια της Μυκόνου - Οι φωτογραφίες

Ουπς...

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Νίκος Οικονομόπουλος: Αμήχανη συνάντηση με την πρώην του στα σοκάκια της Μυκόνου - Οι φωτογραφίες

Στην Μύκονο φάνηκε ο Νίκος Οικονομόπουλος να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές. Στο κοσμοπολίτικο νησί εθεάθη και η πρώην του Βίκυ Κάβουρα. Ήταν άραγε τυχαίο αυτό το συμβάν;

Ο Νίκος Οικονομόπουλος συνήθως δεν είναι λάτρης της δημοσιότητας καθώς προτιμάει να κρατάει τις προσωπικές του υποθέσεις στην σκιά της ασημότητας. Παρ' όλα αυτά, μαθαίνουμε κατά καιρούς κάποια στοιχεία για τις σχέσεις του και διάφορες πληροφορίες για τη ζωή του.

Ο όμορφος τραγουδιστής ωστόσο δεν αντιστάθηκε στο κοσμοπολίτικο νησί της Μυκόνου που τέτοια εποχή επισκέπτονται όλοι οι διάσημοι και ως φυσικό, πληθώρα παπαράτσι!

Από τα σοκάκια του νησιού λοιπόν κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του, ενώ εκείνο που προκάλεσε αφορμή για σχόλια ήταν και η παρουσία της πρώην του στο νησί των ανέμων στο πλάι ενός γοητευτικού άντρα. Λίγο αμήχανο, έτσι...;

Ο Νίκος Οικονομόπουλος και η πρώην του, Βίκυ Κάβουρα στα σοκάκια της Μυκόνου! Δείτε τις φωτογραφίες που συζητήθηκαν:

οικονομοπουλος

οικονομοπουλος καβουρα

Επανασύνδεση για Νίκο Οικονομόπουλο - Βίκυ Κάβουρα;

Νίκος Οικονομόπουλος - Βίκυ Κάβουρα: Αυτός ήταν ο λόγος που ο τραγουδιστής χώρισε την ηθοποιό!

Με αφορμή την συνάντηση της Βίκυς Κάβουρα με την Ευαγγελία Αραβανή στο πλατό του DWTS το Youweekly.gr ξεσκόνισε το παρελθόν και βρήκε τον πραγματικό λόγο που ο τραγουδιστής είχε χωρίσει το 2015 μετά από 1,5 χρόνο σχέση την Βίκυ Κάβουρα. (DWTS: Όταν η Αραβανή συνάντησε την Κάβουρα στο πλατό! Οι επικές ατάκες, η ειρωνεία και τα βλέμματα φωτιά)

Την απόφαση την πήρε ο τραγουδιστής, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά τότε, και αφορμή στάθηκαν οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις της ηθοποιού, η οποία πρωταγωνιστεί στην Δραματική σειρά του MEGA «Δικαίωση» και στην παράσταση «Πρότυπος οίκος ανοχής» στο θέατρο Ακάδημος.