Με πασίγνωστο ποδοσφαιριστή η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; Οι φωτογραφίες και τα σχόλια που τους «έκαψαν»

Νέο ειδύλλιο;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με πασίγνωστο ποδοσφαιριστή η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; Οι φωτογραφίες και τα σχόλια που τους «έκαψαν»

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απολαμβάνει τις διακοπές της στη Μύκονο και όπως όλα δείχνουν, δεν είναι μόνη αλλά έχει μαζί της, έναν πασίγνωστο ποδοσφαιριστή ο οποίος μάλιστα, αγωνίζεται και σε ελληνική ομάδα. Οι φωτογραφίες αλλά και τα σχόλια που έγιναν στο Instagram, τους... έκαψαν!

Πολύς λόγος έχει γίνει τον τελευταίο καιρό για την προσωπική ζωή της Κωνσταντίνας Σπυοπούλου. Ενώ πριν από λίγο καιρό όλοι μιλούσαν για τη σχέση της με τον Δημήτρη Μηλιώνη, έγινε λίγο καιρό μετά γνωστό πως χώρισαν.

Ωστόσο η παρουσιάστρια δείχνει να μην πτοείται και συνεχίζει το καλοκαίρι της με τον καλύτερο τρόπο. Έχει επισκεφθεί ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο στη Μύκονο και στο ίδιο ξενοδοχείο βρίσκεται και ο άσος του ΠΑΟΚ, Αμρ Ουάρντα.

Οι δυο τους έχουν ανεβάσει ίδιες φωτογραφίες στο Instagram, ενώ σχολιάζουν καρδούλες ο ένας στον άλλον! Βέβαια οι δυο τους δεν έχουν κάνει καμία κοινή εμφάνιση, ωστόσο τα social media μίλησαν!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σύντροφος

Στην Μύκονο ξεφαντώνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! - Οι φωτογραφίες που μοιράστηκε

Στο νησί των ανέμων βρίσκεται η γλυκιά τηλεπαρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, για καλοκαιρινές διακοπές. Είναι στη Μύκονο, περνάει υπέροχα και ξεφαντώνει κάθε βράδυ με φίλους της στα μπαράκια του νησιού. Μοιράστηκε στο Instagram φωτογραφίες της που μιλάνε από μόνες τους!

Η όμορφη Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απολαμβάνει υπέροχες στιγμές χαλάρωσης κολυμπώντας στα μαγευτικά και κρυστάλλινα νερά της Μυκόνου, αλλά και τα βράδια χορεύει μέχρι πρωίας με την παρέα της στα φημισμένα μαγαζιά της χώρας.

Πιστή στο κοινό της η Κωνσταντίνα μοιράζεται διαρκώς φωτογραφικό υλικό και μας κάνει να τη θαυμάζουμε για την ομορφιά της αλλά και να ευχόμασταν να βρισκόμασταν σε ένα μπαράκι της Μυκόνου ξεφαντώνοντας.

Οι φωτογραφίες που έχει ανεβάσει μέχρι τώρα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην Μύκονο - Το ξεφάντωμα στα μπαράκια με φίλους

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Μύκονος

Σπυροπούλου μύκονος

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου διακοπές