Κατερίνα Γερονικολού: Τα τρυφερά τετ-α-τετ με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη στην παραλία

Έτσι του ευχήθηκε για τα γενέθλιά του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κατερίνα Γερονικολού: Τα τρυφερά τετ-α-τετ με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη στην παραλία

Η Κατερίνα Γερονικολού απολαμβάνει τις πιο υπέροχες καλοκαιρινές διακοπές μαζί με τον αγαπημένο της, Γιάννη Τσιμιτσέλη. Μάλιστα, στο Instagram ανέβηκε ένα βίντεο, στο οποίο φαίνονται τα τρυφερά τετ-α-τετ των ηθοποιών στην παραλία.

Το αγαπημένο ζευγάρι φαίνεται να είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ. Σε κάθε τους εμφάνιση, δείχνουν πως δεν μπορούν να ξεκολλήσουν ούτε λεπτό ο ένας από τον άλλον.

Έτσι, σήμερα, η Κατερίνα Γερονικολού δε θα μπορούσε να μην ευχηθεί στον αγαπημένο της με τον πιο τρυφερό τρόπο. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, έχει σήμερα τα γενέθλιά του και κλείνει τα 39.

Για το λόγο αυτό, η Κατερίνα Γερονικολού ανέβασε ένα βίντεο από την παραλία, στο οποίο κρατάει τον αγαπημένο της στην αγκαλιά της.

Νέο σπίτι - μεζονέτα, νέα αρχή για τον αγαπημένο Γιάννη Τσιμιτσέλη και την σύντροφό του Κατερίνα Γερονικολού και μάλιστα εκτός Αθηνών. Εξοχικό σπίτι στο Αλεποχώρι Μεγάρων ετοιμάζει το ζευγάρι. Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες.

Γιάννης Τσιμιτσέλης - Κατερίνα Γερονικολού: Διακοπές σε υπερπολυτελέστατο ξενοδοχείο - Οι μαγικές φωτογραφίες

Τις διακοπές τους έχουν ξεκινήσει η Κατερίνα Γερονικολού ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Το ζευγάρι βρέθηκε σε υπερπολυτελέστατο ξενοδοχείο και οι φωτογραφίες που δημοσίευσαν στα social media είναι μαγικές.

Οι δυο ηθοποιοί ανεβάζουν στους λογαριασμούς τους στο Instagram πανέμορφες στιγμές από τα μέρη που επισκέπτονται και η διάθεσή τους είναι ανεβασμένη στο πολύ..

Μπορεί να μην ποζάρουν μαζί, καθώς επιθυμούν όσο μπορούν να κρατούν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά ποζάρουν ο ένας στο φακό του άλλου.

Οι δύο τους βρέθηκαν σε ξενοδοχείο της Κρήτης και απολάμβανε το πρωινό του στην πισίνα.

Ημίγυμνη η Κατερίνα Γερονικολού - Η φωτογραφία από το σπίτι της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

Η Κατερίνα Γερονικολού πόζαρε ημίγυμνη σε μία φωτογραφία, μέσα από το σπίτι της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και προκάλεσε κανονικό πανικό στο Instagram. Κοιτάζοντας την κάμερα με το πιο ναζιάρικο βλέμμα, η αγαπημένη ηθοποιός κέρδισε ένα σωρό likes.

Το αγαπημένο ζευγάρι φροντίζει να δείχνει σε κάθε περίπτωση πόσο αγαπημένο είναι. Ήδη από την εποχή της καραντίνας, οι δυο τους πέρασαν μπόλικο χρόνο μαζί και μοιράστηκαν μερικά υπέροχα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους.

Σήμερα, η Κατερίνα Γερονικολού αποφάσισε να ταράξει για λίγο τα νερά στον κόσμο των social media, και έτσι ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει τόπλες στον κήπο της. Δείτε εδώ την επική αντίδραση του Γιάννη Τσιμιτσέλη όταν είδε την Κατερίνα Γερονικολού στο Τατουάζ.