Εριέττα Κούρκουλου: Μάγεψε με το νυφικό της - Βίντεο από τον ονειρεμένο γάμο της!

Ο υπέρλαμπρος γάμος

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Εριέττα Κούρκουλου: Μάγεψε με το νυφικό της - Βίντεο από τον ονειρεμένο γάμο της!

Ένας υπέρλαμπρος γάμος έλαβε χώρα στη Μύκονο, ένας γάμος παραμυθένιος με μαγευτικό αέρα νησιού. Λόγος γίνεται για τον ονειρεμένο γάμο της Εριέττας Κούρκουλου που πραγματοποιήθηκε εχθές και η ίδια μάγεψε με το νυφικό της. Δείτε το βίντεο από το γάμο!

Πιο αναλυτικά, η Εριέττα Κούρκουλου ένωσε και επίσημα ενώπιον του Θεού τη ζωή της με τον αγαπημένο τον επιχειρηματία Βύρωνα Βασιλειάδη. Το γάμο τους κράτησαν στις σκιές τη ασημότητας για το λόγο ότι δεν επιθυμούν οι προβολείς της δημοσιότητας να βρίσκονται στραμμένοι επάνω τους.

Ισχυρά και ιδιαίτερα αυξημένα υπήρξαν τα μέτρα ασφαλείας και κανείς δεν επιτρεπόταν να τραβήξει φωτογραφίες ή οποιοδήποτε άλλο υλικό΄.

Το ιερό μυστήριο έλαβε χώρα στην παραλία του Αγραρίου, σε ένα γραφικό εκκλησάκι δίπλα στο κύμα.

Εριέττα Κούρκουλου

Ο γάμος αρχικά ήταν προγραμματισμένος να γίνει στο Δεσποτικό, νησάκι ανάμεσα στην Πάρο και την Αντίπαρο, αλλά εν τέλει αποφάσισαν να γίνει στη πανέμορφη Μύκονο.

Η κομψή νύφη έφτασε στην εκκλησία με καΐκι στις 8 το βράδυ και ήταν υπέρλαμπρη μέσα στο μαγικό νυφικό της από τον Vretto Vrettako.

Κουμπάροι ήταν φίλοι της νύφης, η κολλητής της Μαριάννα, και ο Βαγγέλης Τσουκαλάς.

Η Μαριάννα Λάτση, υπέρμετρα κομψή συνόδευε την Εριέττα και την παρέδωσε στον γαμπρό.

Η πλούσια δεξίωση περιελάμβανε 100 περίπου καλεσμένους και πραγματοποιήθηκε στην παραλία του Αγραρίου,

Δείτε το βίντεο από τον ονειρεμένο γάμο της Εριέττας Κούρκουλου που μας μάγεψε με το υπέροχο νυφικό της!

«Έσκασαν» τα ευχάριστα - Ηθοποιός του Γυναίκα χωρίς όνομα παντρεύεται!

Νέος γάμος στην ελληνική showbiz - Μόλις ανακοινώθηκε!

Ένας νέος γάμος πρόκειται να λάβει χώρα σε λίγο καιρό στην ελληνική showbiz και η νύφη δείχνει να είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ με την ανακοίνωση. Μέσα από το Instagram, ανέβηκαν οι πρώτες φωτογραφίες με το μονόπετρο.

Την ευχάριστη ανακοίνωση την έκανε ο Χάρης Σιανίδης, ο οποίος είναι στενός φίλος με τη νύφη και ο ίδιος δεν έκρυψε τη χαρά του για τα χαρμόσυνα νέα.

Ο λόγος για τον γάμο της Στέλλας Δημητρίου!

Ο Χάρης Σιανίδης έγραψε χαρακτηριστικά: «Με γέλια κλείνει αυτή η βραδιά.....και με πολύ συγκίνηση ....ξέρετε ήταν πάντα για μένα κάτι παραπάνω απο φίλη...συνοδοιπόρος-οικογένεια ....κοινή πορεία – ηλικία - διαδρομή ....χάρηκα για τον ξαφνικό γάμο της αλλά ταυτόχρονα ήταν για μένα ένα σοκ...

το ολοκληρωτικό τέλος μιας ανέμελης εποχής που πέρασε ανεπιστρεπτί ....ήταν η τελευταία ελεύθερη φίλη μου...και θα παραμείνει για πάντα προστατευόμενη και αγαπημένη μου!!! Τώρα την ελευθερία θα την απολαμβάνω πλέον μόνος μου!!!

Σ αγαπώ....έχουμε να ζήσουμε πολλά ακόμα παρέα #bestfriends #friendsforeve» και δημοσίευσε μία φωτογραφία με τη φίλη του να τσουγκρίζουν τα ποτήρια του και είδαμε πρώτη φορά το μονόπετρό της. την ίδια φωτογραφία ανήρτησε και η Τζένη Τζιβεριώτη.