Η 46χρονη πρώην του Ματέο Παντζόπουλου με "καυτό" ολόσωμο κατακόκκινο μαγιό

Το σώμα της είναι αψεγάδιαστο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η 46χρονη πρώην του Ματέο Παντζόπουλου με

Ο Ματέο Παντζόπουλος είναι ευρέως γνωστό πως πριν βρει τον έρωτα στα μάτια της Ελένης Μενεγάκη διατηρούσε επί 6 χρόνια σχέση με την Δωροθέα Μερκούρη, μια από τις πιο "καυτές" παρουσίες της ελληνικής showbiz. Σήμερα, λοιπόν, η... πρώην του, ποζάρει με κατακόκκινο ολόσωμο μπικίνι στα 46 της χρόνια και το σώμα της είναι πραγματικά αψεγάδιαστο.

Η ίδια η Δωροθέα Μερκούρη πόσταρε την φωτογραφία που θα βρείτε παρακάτω στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και οι διαδικτυακοί της φίλοι τρελάθηκαν στα likes και τα σχόλια.

Παρά την ηλικία της η πρώην σύντροφος του Ματέο Παντζόπουλου βάζει κάτω και 20αρες με το σώμα της αλλά και το υπέροχο πρόσωπό της...

Δείτε την φωτογραφία με το μαγιό της πρώην του Ματέο Παντζόπουλου:

"It’s an urban holiday but still in the city I find a paradise to swim in. Είμαστε ακόμα διακοπές στην πόλη αλά βρίσκω έναν παραδίδω να κάνω το μπάνιο μου.", έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας η Δωροθέα Μερκούρη

Δείτε εδώ τι συνέβη πριν από λίγες ημέρες στην Άνδρο με τον Ματέο Παντζόπουλο και την μικρή Μαρινούλα

Η πρώην του Ματέο Παντζόπουλου πήρε τη θέση της Ελένης Μενεγάκη! «Η Ελένη της πήρε τον άντρα και εκείνη τα λεφτά» (Βίντεο)

Απίστευτα ήταν τα σχόλια που ακούστηκαν στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά», για την Ελένη Μενεγάκη και της Δορωθέα Μερκούρη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, η ηθοποιός πήρε τη θέση της παρουσιάστριας, σε γνωστή εταιρία ρούχων και αξεσουάρ, καθώς το πρόσωπο της εταιρεία ήταν για χρόνια η Ελένη Μενεγάκη.

«Δηλαδή τώρα έχει γίνει το μπέρδεμα η Ελένη εχει φάει τον Ματέο απο την Δωροθέα» σχολίαζε ο Μένιος Φουρθιώτης. Ενώ απο το πάνελ σχολίασαν ότι δεν τον εχει φαει καθως ήταν δικός της παλιότερα.

Ο παρουσιαστής ακάθεκτος όμως συνέχισε «Η Δωροθέα πήρε το αίμα της πίσω και της έφαγε τα λεφτά». «Ακόμα χειρότερο αν με ρωτάς σχολίασε κάποιος άλλος από το πάνελ και συμπλήρωσε ο παρουσιαστής «Η αλήθεια να λέγεται στη τελική τσούζει στο οικονομικό».

Ενώ λίγο πριν παίξει το ρεπορτάζ, είπε πάλι ο Μένιος «Έλα εδώ μου έφαγες τον άντρα, θα σου φάω εγώ τη δουλειά, θα σε τσακίσω οικονομικά»

Δείτε το απίστευτο σκηνικό στο βίντεο:

Ποιος ήταν ο Ματέο Παντζόπουλος πριν την Ελένη Μενεγάκη

Ο Μακης Παντζόπουλος γεννήθηκε το 1969 στο Λονδίνο και κατάγεται απο τα Λιβάδεια της Άνδρου.

Σχολείο πήγε σε μεγάλο ιδιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα των Αθηνών, σπουδές έκανε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και μεταπτυχιακό στα Οικονομικά στη Νέα Υόρκη, όπου και ασχολήθηκε εκτενώς με τον τομέα της Οικολογικής Επιχειρηματικότητας.

Είναι εγγονός του βιομήχανου Ελευθερίου Μαντζίκα, συνιδρυτή της εταιρίας των ζυμαρικών Misco.

Είναι ιδιοκτήτης μιας έκτασης στην Άνδρο, όπου και δημιούργησε ένα ξενοδοχείο εναλλακτικών διακοπών, εφαρμόζοντας όλα αυτά που σπούδασε στη Νέα Υόρκη.

Όλες οι λεπτομέρειες στο βίντεο παρακάτω: