Γιάννης Φλωρινιώτης: Η κόρη του - Αννούλα σε ρόλο "Στριπτιτζούς" (Φωτογραφία)

"Αγκαλιά" με τη μπάρα

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Γιάννης Φλωρινιώτης: Η κόρη του - Αννούλα σε ρόλο

Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας όταν είδαμε την κόρη του Γιάννη Φλωρινιώτη "αγκαλιά" με τη μπάρα. Λόγος γίνεται για την Αννούλα Φλωρινιώτη που εμφανίζεται σε ρόλο "στριπτιτζούς". Γιατί όμως και που; Διαβάστε παρακάτω και θα μάθετε.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, όπως έγραψε η εφημερίδα Espresso, έβαλε τα ρούχα και τα παπούτσια του στριπτίζ για τις ανάγκες του πρωταγωνιστικού ρόλου που κατέχει σε ένα αστυνομικό μυθιστόρημα. Το μυθιστόρημα ανήκει στον συγγραφέα Άγγελο Σακκέτο!

Η ίδια είναι αρκετά ενθουσιασμένη και δήλωσε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της το εξής: "Είμαι η μούσα του συγγραφέα και από εμένα εμπνεύστηκε τον χαρακτήρα του βιβλίου του"!

Εντυπωσιακό! Εμείς μείναμε άναυδοι με αυτό το πρωτότυπο εγχείρημα και είμαστε σίγουροι ότι θα μείνετε και εσείς μόλις δείτε την φωτογραφία!

Άσχημες στιγμές για την κόρη του Γιάννη Φλωρινιώτη, Αννούλα

Δείτε τη φωτογραφία της Αννούλας, κόρης του Γιάννη Φλωρινιώτη σε ρόλο "Στριπτιτζούς"

Φλωρινιώτη

Επανασύνδεση για τον Γιάννη Φλωρινιώτη - «Πριν 14 χρόνια χώρισα αλλά...»

Την επανασύνδεση που είχε με τη σύζυγό του, αποκάλυψε ο Γιάννης Φλωρινιώτης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα».

Ο γνωστός τραγουδιστής ανέφερε ότι εδώ και πέντε μήνες τα έχει ξαναβρεί με την πρώην γυναίκα του, μετά από 14 που έχουν χωρίσει.

Γιάννης Φλωρινιώτης σύζυγος

«Εδώ και πέντε μήνες είμαστε μαζί», είπε αρχικά ο Γιάννης Φλωρινιώτης, ενώ όταν ρωτήθηκε αν κοιμούνται μαζί, ανέφερε: «Κάπου κάπου κοιμόμαστε μαζί…». Άσχημες, δυστυχώς, είναι οι στιγμές που πέρασε η κόρη του Γιάννη Φλωρινιώτη, Αννούλα. Δείτε εδώ τι συνέβη.