Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μεγάλη αναστάτωση στο Καλοκαίρι #ΝΟΤ με την Δήμητρα Αλεξανδράκη - «Το σχόλιο τσίτσιδη με πείραξε»

Ανέβηκαν οι τόνοι με την Νάταλι Κάκκαβα

Μεγάλη αναστάτωση στο Καλοκαίρι #ΝΟΤ με την Δήμητρα Αλεξανδράκη - «Το σχόλιο τσίτσιδη με πείραξε»
News 29.07.2020 14:01
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή Καλοκαίρι #ΝΟΤ, ωστόσο ενώ μιλούσε με τους παρουσιαστές δημιουργήθηκε μία μεγάλη αναστάτωση, για ένα σχόλιο που είχε κάνει για εκείνη η Νάταλι Κάκκαβα, η οποία την αποκάλεσε «τσίτσιδη» λόγω της τελευταίας φωτογραφίας που ανέβασε στα social media.

Το μοντέλο προκάλεσε σωστό πανικό στα social media, όταν ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει στο φακό φορώντας μόνο ένα καπέλο και τα κοσμήματά της.

Σήμερα το πρωί, εμφανίστηκε στην πρωινή εκπομπή του Open και μίλησε ανοιχτά για ένα σχόλιο που την ενόχλησε.

Έτσι δημιουργήθηκε η ένταση στο Καλοκαίρι #ΝΟΤ με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη

«Είδα και χθες ότι κάνατε κάποια σχόλια. Χθες το βράδυ τα είδα, αν τα είχα δει νωρίτερα, μπορεί σήμερα να μην έβγαινα. Για την τελευταία φωτογράφιση που έχω αναρτήσει στο Instagram, έγινε ένα σχόλιο το οποίο εγώ θεώρησα αρκετά σεξιστικό, από μία γυναίκα προς μία άλλη γυναίκα. Ότι είναι και φέτος της μόδας να είμαστε όλοι τσιτσίδι. Δεν ξέρω πως εσείς έχετε την έννοια μοντέλο στο μυαλό σας.

Άκουσα την έκφραση πως είναι της μόδας να είσαι τσιτσίδι. Μοντέλο είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να πουλήσει όσο καλύτερα γίνεται ένα προϊόν. Θεωρώ πως δε προσβάλλω κάποια αισθητική. Και ειδικά από μια τόσο όμορφη γυναίκα δεν περίμενα ένα τέτοιο σχόλιο» είπε μεταξύ άλλων η Δημητρα Αλεξανδράκη.

Η Ναταλί Κάκκαβα με τη σειρά της τόνισε: «Μακριά από μένα αυτά τα σχόλια. Η λέξη τσιτσίδι δε νομίζω πως σε πρόσβαλε κάπου. Είναι χαριτομενιά. Για μια γυναίκα που έχει τόσο έντονη προσωπικότητα όσο εσύ, θέλω να σε βλέπω και διαφορετικά. Που είναι το κακό; Η πρόθεσή μου δεν ήταν να σε θίξω».

Τελικά τα πνεύματα ηρέμησε ο Γρηγόρης Γκουντάρας λέγοντας: «Δήμητρα μου μη μας κάνεις τέτοια σεμινάρια. Δεν έχει μπει από εμάς καμία ταμπέλα. Αν θεώρησες πως αυτό το σχόλιο σε θίγει το εξέλαβες πολύ λάθος. Δε θα έπρεπε να σε θίξει».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Εξελίξεις στην υγεία της - Βίντεο με τον Αλεξάνδρου δίπλα της

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Το πρώτο μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο μετά το χειρουργείο

Share