Συνεργάτιδα της Ελένης ανακοίνωσε την παραίτησή της από το κανάλι

Νέα αποχώρηση από τον ALPHA

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συνεργάτιδα της Ελένης ανακοίνωσε την παραίτησή της από το κανάλι

Η Ελένη Μενεγάκη αποχώρησε και προκάλεσε σωστό πανικό στον ALPHA καθώς εδώ και λίγες μέρες, ανακοινώνεται η μία παραίτηση μετά την άλλη. Σήμερα, σειρά είχε μία πολύ στενή συνεργάτιδα της παρουσιάστριας η οποία μέσα απόκ μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Ο λόγος για την κάλλια Καστάνη, η οποία ξεκαθάρισε πως μετά από 8 ολόκληρα χρόνια, ήρθε η ώρα να φύγει από το κανάλι.

Ήταν η βελούδινη φωνή που έντυνε τα ευρηματικά βίντεο στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Με μακρά προϋπηρεσία και στον έντυπο τύπο η Κάλλια Καστάνη αποτέλεσε για πολλά χρόνια βασικό μέλος της ομάδας της εκπομπής της παρουσιάστριας στο συντακτικό κομμάτι. Αποχώρησε χθες από τον Alpha όπως ανακοίνωσε σήμερα μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook.

«Επειδή προφανώς το FB κάνει τα δικά του (ή επειδή εγώ δεν έκανα κάτι σωστά) εμφανίζεται μια δημοσίευση που λέει πως μόλις έπιασα δουλειά στον Alpha. Λάθος. Χθες, μετά από οκτώ ωραία χρόνια η συνεργασία μου με τον σταθμό διακόπηκε. Τα "ευχαριστώ" μου τα έχω πει, την ώρα που έπρεπε σε εκείνους που τα όφειλα. Στους υπόλοιπους "καλη συνέχεια" και "καλή τύχη". Πάμε γι’ άλλα τώρα...».

Δείτε εδώ και την ανακοίνωση που κυκλοφόρησε σήμερα από τον ALPHA.

Ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τον ALPHA

Χθες βράδυ λοιπόν, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου έκανε μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση στο Instagram, μέσα από την οποία ανακοίνωσε με τον δικό της, ιδιαίτερο τρόπο την αποχώρησή της από τον ALPHA.

Πρόκειται για μία από τις πιο στενές συνεργάτιδες της Ελένης Μενεγάκη, η οποία μάλιστα είχε συγκινηθεί ιδιαίτερα στην τελευταία της εκπομπή. Οι δυο κυρίες δε δίστσασαν να βάλουν τα κλάματα στον αέρα της εκπομπής, λίγο πριν το οριστικό τέλος της Ελένης Μενεγάκη. Δείτε εδώ το συγκλονιστικό στιγμιότυπο.

«Ποιος θα μου το λέγε ότι με ετούτο εδώ τον καθρέφτη θα ζούσαμε μαζί 8 χρόνια, θα αγαπιόμασταν, θα μισιόμασταν, θα κλαίγαμε, θα γελούσαμε, θα ανταλλάσσαμε τόσα «πώς είσαι έτσι, μαύρο χάλι» και άλλα τόσα «φτου σου, κούκλα μου».

Αναμετρήθηκα πολύ με αυτόν τον καθρέφτη, όπως αναμετριόμαστε όλες είτε είμαστε 60, 70, 80 ή 90 κιλά (ο συγκεκριμένος με είδε σε όλα τα παραπάνω μεγέθη) και παρότι ο αντικατοπτρισμός δεν με ευχαριστούσε πάντα, ευτυχώς είχα τα κορίτσια @sinacheri, @olgalag, @vivian_rouvela & @charamikrou, που κάθε φορά που με έβλεπαν συννεφιασμένη γιατί το ρούχο δεν μπαίνει, μου έλεγαν χαμογελώντας «καλε μη σκας, θα βρούμε αλλο!».

Εν ολιγοις, μέχρι να αποδεχθείτε τον εαυτό σας (που είναι πράγμα δύσκολο, το ξέρω από πρώτο χέρι), φροντίστε να έχετε γυρω σας ανθρωπους που σας αποδέχονται οπως ακριβώς είστε. Τελευταία σέλφι καμαρινιού. Πάμε γι’ αλλα!».