Αχώριστη η οικογένεια Σπανούλη - Η Ολυμπία Χοψονίδου τράβηξε μοναδικό στιγμιότυπο

Και τα 6 παιδιά μαζί!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αχώριστη η οικογένεια Σπανούλη - Η Ολυμπία Χοψονίδου τράβηξε μοναδικό στιγμιότυπο

Η οικογένεια του Βασίλη Σπανούλη δείχνει να είναι πιο αχώριστη από ποτέ στις καλοκαιρινές της διακοπές. Μάλιστα, η Ολυμπία Χοψονίδου μάζεψε και τα 6 παιδιά της και τράβηξε το πιο μοναδικό στιγμιότυπο, το οποίο βέβαια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram!

Το αγαπημένο ζευγάρι προσπαθεί να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τα παιδιά του και έτσι, αποφάσισαν να φύγουν όλοι μαζί για διακοπές, για να απολαύσουν όσο πιο πολύ μπορούν το καλοκαίρι τους.

Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης, δεν ξεκολλάνε ούτε λεπτό από τα 6 παιδιά τους. Μέσα από μερικές αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ολυμπία Χοψονίδου ανέβασε φωτογραφίες από τις διακοπές τους.

Και τα 6 παιδιά μαζεύτηκαν, ενώ ο μεγαλύτερος γιος πήρε στην αγκαλιά του την μπέμπα. Δείτε εδώ και μερικές αποκλειστικές φωτογραφίες από την εμφάνιση της Ολυμπίας Χοψονίδου με τον Βασίλη Σπανούλη στην παραλία.

Ολυμπία Χοψονίδου Βασίλης Σπανούλης παιδιά

Ολυμπία Χοψονίδου: Ίδια στο πρόσωπο με τον Βασίλη Σπανούλη η κόρη της

Μέσα από μερικά stories που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ολυμπία Χοψονίδου, μας έδειξε για πρώτη φορά την κόρη της, Αναστασία, η οποία είναι ίδια στο πρόσωπο με τον αγαπημένο της μπαμπά, Βασίλη Σπανούλη.

Η Αναστασία είναι το προτελευταίο παιδί της οικογένειας Σπανούλη. Ενώ πολλοί νόμιζαν ότι θα ήταν και το τελευταίο, η Ολυμπία Χοψονίδου τους ανέτρεψε τα δεδομένα, όταν ανακοίνωσε με έναν πολύ πρωτότυπο τρόπο πέρυσι το καλοκαίρι ότι είναι ξανά έγκυος.

Και ενώ μέχρι τώρα δεν είχαμε δει ποτέ το πρόσωπο της μικρής Αναστασίας, χθες, η Ολυμπία Χοψονίδου αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα πολύ όμορφο στιγμιότυπο.

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγο καιρό, ο φακός του YouWeekly.gr είχε «συλλάβει» την Ολυμπία Χοψονίδου και τον Βασίλη Σπανούλη με τα παιδιά τους στην παραλία. Δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες.

Αυτό είναι λοιπόν το πρόσωπο της κόρης της Ολυμπίας Χοψονίδου και του Βασίλη Σπανούλη