Σοφία Χαρμαντά: Μιλά ανοιχτά για τη σχέση της με τον Τζέραρντ Μπάτλερ - «Είμαστε κοντά...»

Όλη η αλήθεια!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σοφία Χαρμαντά: Μιλά ανοιχτά για τη σχέση της με τον Τζέραρντ Μπάτλερ - «Είμαστε κοντά...»

Μετά από πολλές φήμες που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, η Σοφία Χαρμαντά αποφάσισε να μιλήσει για πρώτη φορά για τη σχέση που της χρεώνουν με τον πασίγνωστο σταρ του Hollywood, Τζέραρντ Μπάτλερ. Η ίδια παραδέχθηκε πως οι δυο τους είναι πολύ κοντά!

Ενώ είχαν κυκλοφορήσει κοινές φωτογραφίες του ζευγαριού, ένα δημοσίευμα της Daily Mail ήρθε να διαψεύσει την είδηση για τη σχέση τους, καθώς έδειχνε τον Τζέραρντ Μπάτλερ στο σούπερ μάρκετ μαζί με την πρώην σύντροφό του, Μόργκαν Μπράουν.

Τζέραρντ Μπάτλερ Σοφία Χαρμαντά

Το protothema.gr επικοινώνησε με τη Σοφία Χαρμαντά η οποία δεν θέλησε να επιβεβαιώσει ούτε να διαψεύσει την σχέση της με τον Τζέραρντ Μπάτλερ.

«Δεν θα ήθελα να σχολιάσω τίποτα για την προσωπική μου ζωή. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι με τον Τζέραρντ είμαστε πολύ κοντά. Είναι πολύ κοντινός μου άνθρωπος, τον σέβομαι και τον εκτιμώ. Περάσαμε πολύ όμορφα στις διακοπές μας, δεν θα ήθελα να πω κάτι άλλο» είπε χαρακτηριστικά το μοντέλο. Η Σοφία Χαρμαντά σχετικά με το δημοσίευμα της Daily Mail το μόνο που αρκέστηκε να πει είναι: «Δεν γνωρίζω το δημοσίευμα που μου λέτε, ούτε με ποια κοπέλα ήταν ο Τζέραρντ».

Αυτές τις ημέρες η Ελληνίδα καλλονή βρίσκεται στη Μύκονο, χωρίς την παρέα του ηθοποιού και περνάει όμορφες στιγμές με τις φίλες της.

Λίγα λόγια για τον Τζέραρντ Μπάτλερ

Ο Τζέραρντ Τζέιμς Μπάτλερ (Gerard James Butler, 13 Νοεμβρίου 1969) είναι Σκωτσέζος ηθοποιός και τραγουδιστής γνωστός περισσότερο από τη συμμετοχή του στο μιούζικαλ Το Φάντασμα της Όπερας (Phantom of the Opera) και στην κινηματογραφική μεταφορά του κόμικ του Φρανκ Μίλλερ, 300, όπου ερμήνευσε το ρόλο του βασιλιά Λεωνίδα.

Γεννημένος στη Γλασκώβη από την Μάργαρετ και τον Έντουαρντ Μπάτλερ, ο Τζέραρντ ανατράφηκε (μαζί με το μεγαλύτερο αδερφό του και την αδερφή του) στην πατρίδα της μητέρας του στο Πέισλι (επίσης στα νεανικά του χρόνια έζησε στον Καναδά).

Οι γονείς του χώρισαν όταν αυτός ήταν ακόμη παιδί. Δεν είχε επαφή με τον πατέρα του μέχρι την ηλικία των 16 ετών, μετά από την οποία οι σχέσεις τους αποκαταστάθηκαν. Ο πατέρας του πέθανε όταν εκείνος ήταν 20 και κάτι, γεγονός που τον σημάδεψε. Ο Τζέραρντ παρακολούθησε τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου της Γλασκώβης.