Η αποκάλυψη του Χάρη Βαρθακούρη για την αμοιβή που ζήτησε - «Μου έδιναν για μηνιάτικο...»

Η αλήθεια για την πρώτη του εμφάνιση στην τηλεόραση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η αποκάλυψη του Χάρη Βαρθακούρη για την αμοιβή που ζήτησε - «Μου έδιναν για μηνιάτικο...»

Μέσα από μία συνέντευξη που παραχώρησε ο Χάρης Βαρθακούρης θέλησε να κάνει μία πολύ πικάντικη αποκάλυψη για την αμοιβή που είχε ζητήσει στην πρώτη πρόταση που είχε δεχθεί από την ελληνική τηλεόραση. Μάλιστα, ξεκαθάρισε πως είχε ζητήσει να παίρνει σε κάθε επεισόδιο αυτά που του προσέφερε το κανάλι για μηνιάτικο.

Σε λίγο καιρό πρόκειται να τον απολαύσουμε στην παρουσίαση του Big Brother και έτσι, μίλησε στο Λοιπόν και αποκάλυψε τα πάντα γύρω από τη νέα του αυτή συνεργασία ενώ αναφέρθηκε και στην μέχρι τώρα εμπειρία του από την ελληνική τηλεόραση.

Αυτή την αποκάλυψη έκανε ο Χάρης Βαρθακούρης για την αμοιβή που είχε ζητήσει

Για να παρουσιάσετε πρωινή εκπομπή δεν είχατε προτάσεις;

Θεωρώ ότι οι θέσεις για πρωινό είναι κλεισμένες και με συμβόλαιο. Αν τώρα αυτά τα συμβόλαια λήξουν σε δυο χρόνια, δεν αποκλείω να έρθει κάποιος να μας προτείνει κάτι τέτοιο. Εγώ πάντως δεν ήθελα το αμέσως επόμενο βήμα μας να είναι κοινό.

Είχα πει στη γυναίκα μου ότι δεν θέλω να μας πουν Φώτη και Μαρία, γιατί αν κάνουμε κάτι τώρα παρέα και δεν πάει, το κάψαμε το ζευγάρι. Ενώ αν κάνεις κάτι μόνη σου και εγώ κάτι μόνος μου της είχα πει πως θα υπάρχει η προσδοκία ότι αν ξανασμίξουμε μπορεί να υπάρξει αυτή η φλόγα και η χημεία που είδε ο κόσμος στο «Globetrotters». Οπότε είπαμε να δοκιμάσουμε την τύχη μας ξεχωριστά.

Πρώτη φορά δέχτηκες πρόταση για να κάνεις τηλεόραση;

Είχα δεχτεί και παλιά. Για να είμαι στην πρωινή εκπομπή που παρουσίαζε η Σοφία Αλιμπέρτη το Σαββατοκύριακο στον Alpha. Τότε όμως ήμουν ένα ανώριμο πλάσμα που δεν με ενδιέφερε να βάλω λεφτά στην άκρη. Ζήτησα ένα εξωφρενικό ποσό, μήπως το παζαρέψουν και πω πως αξίζει να αλλάξω τη ζωή μου. Αυτά που μου είχαν πει ως μηνιάτικο εγώ τα ζήτησα ανά εκπομπή (γέλια). Τελικά, τη θέση μου πήρε ο Θανάσης Πάτρας.

Στην ίδια συνέντευξη, ο Χάρης Βαρθακούρης αναφέρθηκε και στην αντίδραση του πατέρα του, Γιάννη Πάριου στους καυγάδες του με την Αντελίνα.