Κρυσταλλια Ρήγα: Είναι έγκυος; - Η "μυστήρια" ανάρτηση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου

Επιβεβαιώνει τις υποψίες;

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Κρυσταλλια Ρήγα: Είναι έγκυος; - Η

Η καλλονή τραγουδίστρια και φετινή συμπαρουσιάστρια της εκπομπής "The Booth" στο Open, Κρυσταλλία Ρήγα φημολογείται πως είναι έγκυος. Άραγε αληθεύει κάτι τέτοιο; Η "μυστήρια" ανάρτηση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου δημιουργεί εντυπώσεις.

Η ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό Πηνελόπη Αναστασοπούλου, με την οποία η Κρυσταλλία μοιράζεται το ίδιο πλατό, όπως και με την Σοφία Μουτίδου και τη Σοφία Κουρτίδου, έκανε το Instagram να απορεί με την ανάρτηση που έκανε την Τετάρτη στον προσωπικό της λογαριασμό!

Τι ήταν αυτό που ανέβασε η Πηνελόπη και μας έκανε να αναρωτηθούμε αν ισούται με επιβεβαίωση της εγκυμοσύνης της Κρυσταλλίας;

Η "μυστήρια" ανάρτηση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου - Είναι η Κρυσταλλία έγκυος;

Πηνελόπη Κρυσταλλία Έγκυος Ανάρτηση

Η Πηνελόπη Αναστοπούλου ανήρτησε μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται να ποζάρει με την Κρυσταλλία και έγραψε: “#mamas”.

Άραγε είναι γεγονός; Παρ' όλα αυτά ο συζυγός της Κρυσταλλίας και η ίδια δεν έχουν επιβεβαιώσει ούτε διαψεύσει τα όσα λέγονται.

Διαβάστε τις πρώτες φήμες για την εγκυμοσύνη εδω: Παρουσιάστρια του The Booth περιμένει παιδί

Αυτή είναι η δίαιτα της Πηνελόπης Αναστασοπούλου και δεν θα θέλεις να τη σπάσεις!

Aπό τις γυναίκες που ποτέ δεν ένιωσε άβολα με τα λίγα έξτρα κιλάκια, η Πηνελόπη δίνει τα δικά της tips για σωστή και υγιεινή διατροφή!

Όπως αναφέρει η ίδια η Πηνελόπη “είμαι από αυτά τα κορίτσια που ο σωματότυπός τους έγινε της μόδας μόλις πριν από λίγα χρόνια. Έχω δεχτεί πολύ bullying για τις γάμπες μου πριν ακόμα υπάρξει ο όρος στο μυαλό των ψυχολόγων. Έχω δοκιμάσει διατροφές από τους καλύτερους διαιτολόγους, έχω ψάξει όλα τα πιθανά σενάρια απώλειας και διατήρησης βάρους, δίαιτες με σούπες, τη δίαιτα του ανανά (!), γιατροσόφια, φήμες και ένα κάρο επικίνδυνες μπούρδες που προσπαθούν κατά καιρούς να μας περάσουν τα media και διάφοροι celebrities. Τα έχω κάνει όλα!”

Ειλικρινής και ευθύς χαρακτήρας, η Πηνελόπης συνεχίζει: “Δεν έχω υπάρξει ποτέ υπέρβαρη παρά μόνο μετά τις εγκυμοσύνες μου. Ο αγώνας μου με τα κιλά ήταν μάλλον ένας αγώνας με τη γνώμη των άλλων παρά με την πραγματικότητα. Η δουλειά μου έκανε τα πράγματα δύσκολα, μιας και οι τηλεοπτικοί φακοί πάντα προσθέτουν κιλά, κι έτσι για να μοιάζω «κανονική» στην τηλεόραση, έπρεπε στην πραγματικότητα να είμαι αρκετά αδύνατη. Κάτι που δεν ήταν εύκολο, μιας και το σκαρί μου ήταν πάντα πιο... μπαμπάτσικο σαν να λέμε”

Τα δικά της tips!

“Σήμερα θα σού δείξω πώς να αλλάξεις τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την τροφή. Σ’ εμένα το κλικ έγινε στην πρώτη μου εγκυμοσύνη, όταν γιατρός μου μού εξήγησε τι κάνει και τι απαγορεύεται να τρώω όσο κυοφορώ. Καθώς μιλούσε το μυαλό μου έκανε εικόνα ένα χάμπουργκερ να ταξιδεύει μέσα από το σώμα μου με κατεύθυνση το μωρό μου. Μην γελάς, έπαθα σοκ όταν συνειδητοποίησα τις άπειρες φορές που έφαγα πράγματα που δεν θα έδινα ποτέ σε ένα μωρό. Αφού, λοιπόν, δεν κάνει να το φάει ένα μωρό, γιατί να κάνει να το φάω εγώ;

Διάβασε περισσότερα στο blog της στο Lady Like!