Τηλεοπτική "βόμβα": Αυτός ο άντρας θα φέρει τα πάνω κάτω στο Πρωινό της Φαίης Σκορδά

Έδωσαν τα χέρια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τηλεοπτική

Μόλις εχθές το Youweekly.gr σας αποκάλυψε το πρόσωπο του Opentv που έκλεισε με την εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1, Πρωινό, για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν! Σήμερα θα σας πούμε με σιγουριά ποιος είναι ο άντρας που θα προστεθεί στο δυναμικό του σταθμού και θα φέρει τα πάνω κάτω!

Αφού πλέον μπορούμε να σας ανακοινώσουμε πως θα είναι μαζί με την Φαίη η Κόνι Μεταξά, πάμε να δούμε και ποιος άντρας έκλεισε!

Αυτός είναι ο γνωστός ηθοποιός που πάει στο Πρωινό

Ο λόγος για τον Δημήτρη Μοθωναίο.Ο ίδιος είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και η χημεία τους στον αέρα ήταν εξαιρετική βάζοντας σε σκέψεις το κανάλι! Όπως φαίνεται, λοιπόν, οι δυο τους συζήτησαν τα βρήκαν και θα ξεκινήσουν μαζί το "ταξίδι" από Σεπτέμβρη...

Ομάδα πρωινό φαίη Σκορδά

Λίγα λόγια για τον ηθοποιό Δημήτρη Μοθωναίο που θα είναι μαζί με την Φαίη Σκορδά στο Πρωινό

Το τηλεοπτικό του ντεμπούτο έγινε το 2006, μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά του Alpha TV «Τελευταία Παράσταση» στο ρόλο του αδερφού της Έλλης Λαμπέτη. Τη σεζόν 2009-2010, πρωταγωνίστησε στην επιτυχημένη σειρά του Aντ1 «Κάρμα» μαζί με τους Μυρτώ Αλικάκη, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Ιζαμπέλα Κογεβίνα και Αντώνη Φραγκάκη ενώ το 2015, έλαβε μέρος στην κωμική σειρά του Αlpha TV «Μη με σκας» όπου και συνεργάστηκε για πρώτη φορά με τον Γιάννη Μπέζο. Το 2019, πρωταγωνίστησε στο ρόλο του Αντώνη Κωστούλα στην ελληνική δραματική σειρά Η ζωή εν τάφω, η οποία προβλήθηκε από την ΕΡΤ και είναι βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Στράτη Μυριβήλη.

Όσον αφορά το θέατρο, η πρώτη του παράσταση ήταν ο "Ηλίθιος" του Ντοστογιέφσκι σε σκηνοθεσία Στάθη Λιβαθινού στην Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου. Έκτοτε πρωταγωνίστησε αδιαλείπτως στο θέατρο σε παραστάσεις υψηλού ποιοτικού κύρους και εμπορικής απήχησης. Το 2012, προτάθηκε για το βραβείο Χορν για το ρόλο του στο έργο «Cock» σε σκηνοθεσία Κατερίνας Ευαγγελάτου, ενώ το 2014 προτάθηκε και πάλι για το ρόλο του στις «Βάκχες» του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία Έκτορα Λυγίζου. Το 2015, πρωταγωνίστησε στην παράσταση φαινόμενο του ελληνικού θεάτρου που είδαν πάνω από 100.000 θεατών, «Η Μεγάλη Χίμαιρα», βασισμένη στο μυθιστόρημα του Μ. Καραγάτση και το 2017 πρωταγωνίστησε στην Κεντρική Σκηνή Τσίλερ του Εθνικού Θεάτρου στο ρόλο του «Πέερ Γκυντ» του Ίψεν σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λιγνάδη. Το 2019, πρωταγωνίστησε σε διεθνή κινεζική κινηματογραφική παραγωγή, τα γυρίσματα της οποίας έλαβαν μέρος στη Σαγκάη.

Κινηματογραφικά έχει πρωταγωνιστήσει μεταξύ άλλων στις ταινίες: «Νίκος Δραγούμης. Ένας ζωγράφος στη σκιά της ιστορίας» (2015), «Φαντασία» (2019), και "A Day in the Life Of A Teddy Bear" (2019).

Είναι εγγονός του επιφανούς Ζακυνθινού ιατρού και ευεργέτη του νησιού της Ζακύνθου Γεωργίου Μοθωναίου.