Κρυσταλλία: Ήρθε η επιβεβαίωση της εγκυμοσύνης της - Την "πρόδωσε" φωτογραφία

Πολύ χαρμόσυνα τα νέα!

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Κρυσταλλία: Ήρθε η επιβεβαίωση της εγκυμοσύνης της - Την

Οι φήμες για την εγκυμοσύνη της Κρυσταλλίας Ρήγα "οργιάζουν" τις τελευταίες ημέρες και η φωτογραφία που ανήρτησε η Αναστασοπούλου "γέννησαν" ακόμα περισσότερες υποψίες. Στην φωτογραφία αυτή η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έγραψε ως περιγραφή "mamas" και όλοι έσπευσαν να βγάλουν το συμπέρασμα ότι η Κρυσταλλία περιμένει παιδί.

Παρ' όλα αυτά, θα μπορούσε κανείς να υποστηρίξει ότι το σχόλιο αφορούσε μόνο την Πηνελόπη και όχι την Κρυσταλλία. Οι φωτογραφίες που ανέβασε η Κρυσταλλία εντούτοις με την φουσκωμένη της κοιλίτσα δείχνουν προς την επιβεβαίωση της φήμης που τη θέλει να έιναι έγκυος.

Η καλλονή τραγουδίστρια λοιπόν και ο σύντροφός της Δημήτρης Πλατανιας φαίνεται πως μέσα στους επόμενους μήνες θα γίνουν γονείς! Τους ευχόμαστε τις θερμότερες ευχές!

Παρακάτω η φωτογραφία με τη φουσκωμένη κοιλίτσα που "πρόδωσε" την εγκυμοσύνη της Κρυσταλλίας.

Κρυσταλλία Έγκυος

Δείτε και την ανάρτησή της στο Instagram:

Παρουσιάστρια του The Booth περιμένει παιδί

Δείτε ακόμη την "μυστήρια" ανάρτηση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου

Η καλλονή τραγουδίστρια και φετινή συμπαρουσιάστρια της εκπομπής "The Booth" στο Open, Κρυσταλλία Ρήγα φημολογείται πως είναι έγκυος. Άραγε αληθεύει κάτι τέτοιο; Η "μυστήρια" ανάρτηση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου δημιουργεί εντυπώσεις.

Η ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό Πηνελόπη Αναστασοπούλου, με την οποία η Κρυσταλλία μοιράζεται το ίδιο πλατό, όπως και με την Σοφία Μουτίδου και τη Σοφία Κουρτίδου, έκανε το Instagram να απορεί με την ανάρτηση που έκανε την Τετάρτη στον προσωπικό της λογαριασμό!

Τι ήταν αυτό που ανέβασε η Πηνελόπη και μας έκανε να αναρωτηθούμε αν ισούται με επιβεβαίωση της εγκυμοσύνης της Κρυσταλλίας;

Η "μυστήρια" ανάρτηση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου - Είναι η Κρυσταλλία έγκυος;

Πηνελόπη Κρυσταλλία Έγκυος Ανάρτηση

Η Πηνελόπη Αναστοπούλου ανήρτησε μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται να ποζάρει με την Κρυσταλλία και έγραψε: “#mamas”.

Άραγε είναι γεγονός; Παρ' όλα αυτά ο συζυγός της Κρυσταλλίας και η ίδια δεν έχουν επιβεβαιώσει ούτε διαψεύσει τα όσα λέγονται.

Διαβάστε τις πρώτες φήμες για την εγκυμοσύνη εδω: Παρουσιάστρια του The Booth περιμένει παιδί