Βγήκε αληθινή η προφητεία του Γέροντα Παϊσιου για τον ηθοποιό Πέτρο Ξεκούκη

Η συνέντευξη που παραχώρησε

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Βγήκε αληθινή η προφητεία του Γέροντα Παϊσιου για τον ηθοποιό Πέτρο Ξεκούκη

Ο Πέτρος Ξεκούκης παρέδωσε μία εκτενή συνέντευξη στην τηλεοπτική εκπομπή του ΚαλοκαίριΝot και μίλησε αναφορικά με τη ζωή του, την επικαιρότητα, την κατάσταση που επικρατεί λόγω του κορωνοϊού, ενώ αναφέρθηκε και στον γέροντα Παϊσιο.

Σε μία από τις ερωτήσεις που έγινε απάντησε για το αν του έχει μείνει κάποιος ρόλος απωθημένο. Είπε συγκεκριμένα: "Υπάρχουν πολλοί ρόλοι, το θέμα είναι ποιος θα με εμπιστευτεί να παίξω Άμλετ ή Οθέλο. Εγώ το θέλω αλλά θα παίξω;"

Όσον αφορά τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει δήλωσε: "Μου έλεγε ο συγχωρεμένος ο Νίκος Σταυρίδης καλύτερα δευτεραγωνιστής και να παίζεις πάντα παρά να γίνεις πρωταγωνιστής κι όταν μια δουλειά δεν πάει καλά να μην παίξεις ποτέ."

Πέτρος Ξεκούκης Συνέντευξη ΚαλοκαίριNot

Μίλησε ακόμη και σχετικά με του χώρους λατρείας και τη χρήση μάσκας εκφράζοντας την εξής άποψη: "Συμφωνώ απόλυτα, πιστεύω ότι δεν απαραίτητη. Όταν έχεις έναν καλεσμένο στο σπίτι σου, κάνεις το καλύτερο να τον περιποιηθείς και τον φροντίζεις. Όταν μπαίνεις στον οίκο του Θεού, θα σε αφήσει ο Θεός να πάθεις κάτι; Πώς είναι δυνατόν, στον οίκο του Θεού μένεις, είναι παιδαριώδες αυτό. Το σκέφτονται αυτοί που έχουν σκοπιμότητες."

«Είναι δυνατόν να συγκρίνεις με τον Θεό, τον χτίστη με το χτίσμα; Πλανάσθε όσοι πιστεύετε ότι δεν κοινώνησαν! Κοινώνησαν αρκετοί άνθρωποι εν μέσω κορωνοϊού το Πάσχα. Ασφαλώς κοινώνησα κι εγώ, δεν έπαθε κανείς τίποτα».

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο άρθρο για τη σχέση του με τον άγιο Παΐσιο είπε: "Στο ξεκίνημά μου στη σχολή μου είχε αναφέρει εσύ που θα έχεις λόγο και θα βγαίνεις στις τηλεοράσεις, μην ξεχάσεις να μιλήσει για τον Χριστό και για αυτό είμαι τόσο μαχητικός. Πήγα στην αδερφή μου και της είπα χαριτολογώντας ότι μου είπε πως θα γίνω γνωστός"

Ανατριχιαστική προφητεία Παΐσιου για Ελλάδα - Τουρκία: "Ο πόλεμος θα γίνει για το..."

Ηθοποιός από το Κόκκινο Ποτάμι εξομολογείται: "Όταν ο Παϊσιος μου είπε..."

Γνωστός ηθοποιός από το Κόκκινο Ποτάμι μιλάει για την συνάντηση με τον γέροντα Παϊσιο που τον στιγμάτισε λίγο πριν ξεκινήσει την καριέρα του και αποφασίσει να δοκιμάσει την τύχη του στο καλλιτεχνικό στερέωμα. Σε εξαιρετικά εξομολογητικό τόνο δηλώνει: "Όταν ο Παϊσιος μου είπε..."

Τι του είπε ο Παϊσιος; Αυτά που άκουσε τον τρέλαναν! Ο γνωστός ηθοποιός είναι ο Πέτρος Ξεκούκης ο οποίος, όπως μας είπε, στην αρχή όταν ανακοίνωσε στον πατέρα του την επιθυμία του να γίνει ηθοποιός, εκείνος αντέδρασε πολύ αρνητικά και τότε ο Πέτρος κατέφυγε στο Άγιον όρος, όπου και συνάντησε τον γέροντα Παϊσιο!

Τα λόγια που είπε ο Παϊσιος στον γνωστό ηθοποιό από το ποτάμι:

«Ξέρεις τι σκέφτομαι; Την ημέρα της κρίσεως θα κρίνει ο Κύριος έκαστον κατά το επάγγελμα αυτού. Θα ρωτήσει ο Κύριος, «όταν ήσουν στον μάταιο κόσμο τι δουλειά έκανες» και θα απαντήσει, «ξυλουργός». «Άρα θα πας στον Παράδεισο» θα του πει ο Κύριος. «Μηχανικός» θα πει ο άλλος. «Και συ στον Παράδεισο θα πας» θα του πει ο Κύριος. Όταν θα του πει «ηθοποιός», θα πει ο Κύριος «στην κόλαση».»

Κάνε όποιο επάγγελμα θες, παιδί μου, αρκεί να έχεις τον Χριστό μέσα σου. Όταν θα μιλάς στον κόσμο, να μιλάς για τον Χριστό μας».

Τα λόγια αυτά μίλησαν στην ψυχή του και τον επηρέασαν βαθύτατα!

Ξεκούκης

Ο γέροντας Παϊσιος είχε προβλέπει την ένταση που έχει προκληθεί με την Τουρκία...