Βάσω Λασκαράκη: Έχει... εμμονή με αυτό το πιάτο του Λευτέρη Σουλτάτου

Είναι το αγαπημένο της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βάσω Λασκαράκη: Έχει... εμμονή με αυτό το πιάτο του Λευτέρη Σουλτάτου

Είναι γνωστό πως η Βάσω Λασκαράκη λατρεύει τη μαγειρική του αγαπημένου της Λευτέρη Σουλτάτου. Υπάρχει ωστόσο ένα πιάτο που φτιάχνει ο γνωστό σεφ, με το οποίο έχει κανονική "εμμονή" και όχι άδικα, αφού μοιάζει πεντανόστιμο.

Το αγαπημένο ζευγάρι απολαμβάνει και με το παραπάνω τις διακοπές του στην Κρήτη και προσπαθεί να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί ο ένας με τον άλλον. Μπορεί ο Λευτέρης Σουλτάτος να βρίσκεται στο νησί για δουλειά, ωστόσο φροντίζει να χαρίζει μερικές μοναδικές στιγμές στην σύζυγό του.

Έτσι, επειδή ο έρωτας περνάει από το στομάχι, ο Λευτέρης Σουλτάτος αποφάσισε να μαγειρέψει στην αγαπημένη του Βάσω Λασκαράκη ένα πιάτο... μούρλια.

Όπως σχολίασε ο ίδιος, η σύζυγός του είναι ο καλύτερος γευσιγνώστης του και γι' αυτό τη βάζει να δοκιμάζει όλες τις εκπληκτικές του δημιουργίες.

Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Το σπίτι τους στην Κρήτη είναι μαγικό - Η τεράστια αυλή με τα φυτά

Τις διακοπές τους στην Κρήτη απολαμβάνουν η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος τις τελευταίες εβδομάδες. Μάλιστα, οι φωτογραφίες από το σπίτι τους είναι μαγικές. Διαθέτει, τεράστια αυλή, η οποία είναι γεμάτη με φυτά.

Έχοντας ξεμπερδέψει από επαγγελματικές της υποχρεώσεις, η ηθοποιός γεμίζει τις μπαταρίες της στο αγαπημένο της νησί. Κάνει τις βουτιές της στη θάλασσα, τις βόλτες της στα σοκάκια του νησιού, ενώ δεν σταματά να τρώει μοναδικές λιχουδιές που ετοιμάζει ο σύζυγός της. Στο πλευρό της μάλιστα, βρίσκεται και η κόρη της με την οποία περνούν όλη την ημέρα μαζί.

Από τα μέσα του Ιουνίου, το ζευγάρι κάνει τις διακοπές του, καθώς στο νησί ο Λευτέρης Σουλτάτος, εργάζεται σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Πριν από λίγες ώρες, η Βάσω Λασκαράκη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το λαχταριστό brunch που έφτιαξε και απόλαυσε στην αυλή του σπιτιού της.

Η Βάσω Λασκαράκη με τον σύζυγό της Λευτέρη Σουλτάτο βρίσκονται εδώ και αρκετές ημέρες στην Κρήτη. Ωστόσο, πριν από λίγο καιρό στο νησί είχε δημιουργηθεί πανικός. Δείτε τι συνέβη.

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος Κρήτη σπίτι