Αλμπέρτο Μποτία: Ανανεωμένος και κούκλος μετά τον χωρισμό του με την Ελένη Φουρέιρα

Πέρασαν λίγοι μήνες αλλά...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αλμπέρτο Μποτία: Ανανεωμένος και κούκλος μετά τον χωρισμό του με την Ελένη Φουρέιρα

Λίγοι μήνες έχουν περάσει από τη μέρα που έγινε γνωστός ο οριστικός χωρισμός της Ελένης Φουρέιρα με την Αλμπέρτο Μποτία, και όπως όλα δείχνουν, ο γνωστός ποδοσφαιριστής είναι πιο ανανεωμένος και κούκλος από ποτέ!

Το ζευγάρι ήταν μαζί για αρκετό καιρό, η απόσταση όμως τους έκανε να χωρίσουν μια για πάντα τους δρόμους τους και έτσι ήρθε η ρήξη στη σχέση τους. Μετά την αποχώρησή του γνωστού αμυντικού για το εξωτερικό, το ζευγάρι απομακρύνθηκε και τον περασμένο Ιανουάριο αποφάσισε να χωρίσει.

Ο Αλμπέρτο Μποτία δεν έχει επιστρέψει λεπτό στην Ελλάδα από τότε, ωστόσο δείχνει να απολαμβάνει τη ζωή του και με το παραπάνω. Ενώ τα μέσα της Ισπανίας αναφέρουν πως είναι single, ο ίδιος ανεβάζει καθημερινά ένα σωρό φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, οι οποίες προκαλούν πολλαπλά εγκεφαλικά στον γυναικείο πληθυσμό.

Φαίνεται πως έχει αφήσει πίσω του τον χωρισμό και πάει... γι' άλλα!

Να σημειώσουμε βέβαια πως πανικό με την εμφάνισή του δεν προκαλεί μόνο ο Αλμπέρτο Μποτία αλλά και η Ελένη Φουρέιρα. Δείτε εδώ με διαφανές φόρεμα στη σκηνή.

Η φωτογραφία της Ελένης Φουρέιρα που προκάλεσε την αντίδραση της Δούκισσας Νομικού

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Φουρέιρα ανέβασε μία εκρηκτική φωτογραφία μέσα από το δωμάτιο του ξενοδοχείο όπου μένει και προκάλεσε μέχρι και την αντίδραση της Δούκισσας Νομικού με το εκπληκτικό κορμί της.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει πάντα τον τρόπο να εντυπωσιάζει, είτε αυτό γίνεται με τα ρούχα της, με τις εμφανίσεις ή και με το σώμα της.

Έτσι, όταν ανέβασε μία φωτογραφία με το μαγιό της, στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου μένει τις τελευταίες μέρες, δείτε εδώ βίντεο από το εσωτερικό, δε θα μπορούσε να μην κάνει όλο τον κόσμο του Instagram να την «προσκυνήσει».

Ανάμεσα σε αυτούς που αντέδρασαν στην συγκεκριμένη φωτογραφία ήταν και η Δούκισσα Νομικού. Η γνωστή παρουσιάστρια είναι γνωστή λάτρης των social media και έτσι πολύ συχνά τη βλέπουμε να σχολιάζει τις αναρτήσεις άλλων celebrities.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Ελένης Φουρέιρα που προκάλεσε την αντίδραση της Δούκισσας Νομικού

Ελένη Φουρέιρα instagram