Τουλάχιστον μοντέλο η βαφτιστήρα της Βίκυς Καγιά - Δείτε την για πρώτη φορά

Και είναι μόνο 13χρονών

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τουλάχιστον μοντέλο η βαφτιστήρα της Βίκυς Καγιά - Δείτε την για πρώτη φορά

Η Βίκυ Καγιά πριν από λίγες ώρες μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω του instagram φωτογραφίες από την βαφτιστήρα της για να της ευχηθεί χρόνια πολλά για τα γενέθλιά της κι έχουμε να πούμε πως πληρεί όλες τις προδιαγραφές για να γίνει μοντέλο κι ας είναι μόνο 13χρονών!

Τα μοντέλα άλλωστε ξεκινούν σε αυτό τον χώρο από μικρή ηλικία! Η μικρή Αλεξία, λοιπόν, εχθές είχε τα γενέθλιά της και η νονά της Βίκυ Καγιά της ευχήθηκε δημόσια στο προφίλ της.

Αυτή είναι η βαφτιστήρα της Βίκυς Καγιά

Βαφτιστήρα Βίκυς Καγιά

Διατηρεί, όπως βλέπετε παραπάνω ένα κορμί σαν της Βίκυς Καγιά! (δείτε εδώ την διατροφή της)

Η φωτογραφία της Βίκυς Καγιά σήκωσε θύελλα αντιδράσεων

Πριν από λίγες ώρες, η Βίκυ Καγιά ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία πολύ ιδιαίτερη φωτογραφία, η οποία σήκωσε θύελλα αντιδράσεων στους διαδικτυακούς της φίλους, οι οποίοι περιμένουν πως και πως μία νέα δημοσίευσή της.

Είναι γνωστό πως η Βίκυ Καγιά είναι ένα από τα πρόσωπα που έχουν μεγάλη απήχηση στο κοινό. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι οι δύο εκπομπές που παρουσιάζει, κάνουν απίστευτα νούμερα τηλεθέασης και τραβάνε όλο και περισσότερο τον κόσμο.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια δεν σταματάει να δουλεύει φέτος το καλοκαίρι, αφού πέρα από τις οντισιόν του GNTM έχει και εντατικά γυρίσματα για το Shopping Star, το οποίο είχε παγώσει προσωρινά μέσα στην εποχή του κορωνοϊού.

Ωστόσο που και που βρίσκει την ευκαιρία να ξεφεύγει και να επισκέπτεται την παραλία. Δείτε εδώ στιγμιότυπα από τις διακοπές της με την οικογένειά της.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Βίκυς Καγιά που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων