Ο Χατζηνικολάου τα βάζει με τον Στέφανο Χίο: "Πρόκειται για μεγάλο αλήτη!"

Το δημόσιο σχόλιο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Χατζηνικολάου τα βάζει με τον Στέφανο Χίο:

Ο Νίκος Χατζηνικολάου για πρώτη φορά τοποθετήθηκε δημοσίως και τάχθηκε απέναντι από τον Στέφανο Χίο!

Είναι το απόλυτο θέμα των τελευταίων ημερών, εκτοπίζοντας, έστω και προσωρινά, την ένταση στα ελληνοτουρκικά αλλά και την πανδημία του κορωνοϊού που αναζωπυρώνεται σε ολόκληρο τον κόσμο: η δολοφονική επίθεση που δέχτηκε ο Στέφανος Χίος έξω από το σπίτι του σχολιάστηκε εκτενώς από τους πάντες, με τον γνωστό δημοσιογράφο να παίρνει το απόγευμα της Πέμπτης (30/7) εξιτήριο από το νοσοκομείο και να γλυτώνει, ευτυχώς, τα χειρότερα.

Ο εκδότης του «Μακελειού» με την πολυετή εμπειρία και στο χώρο της τηλεόρασης στάθηκε τυχερός, μιας και οι σφαίρες του δράστη που του επιτέθηκε δεν απέβησαν μοιραίες για την ζωή του και μπόρεσε, μάλιστα, να δώσει και τις απαραίτητες πληροφορίες στις Αρχές προκειμένου να ξεκινήσουν οι έρευνες για τον εντοπισμό του.

Ο, ιδιαιτέρως ενεργός στο Twitter, Νίκος Χατζηνικολάου, λοιπόν, έκανε retweet στον προσωπικό του λογαριασμό την είδηση από το site enikos.gr, η οποία ανέφερε πως ο Στέφανος Χίος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Κάτω από την είδηση μία ακόλουθος του κορυφαίου άνκορμαν σχολίασε «Περαστικά στον άνθρωπο! Να είναι καλά!!!», κάτι που… πυροδότησε την οργισμένη αντίδραση του Χατζηνικολάου.

Ποια ήταν η απάντηση του παρουσιαστή του ΑΝΤ1;

«Περαστικά του, αλλά πρόκειται για τεράστιο αλήτη! Η απαράδεκτη επίθεση εναντίον του δεν τον «αθωώνει» για τις αθλιότητες που έχει διαπράξει…», ήταν το σχόλιό του.

Δείτε παρακάτω τη χαρακτηριστική φωτογραφία:

Χατζηνικολάου σε Χίο

Έξαλλος ο Νίκος Χατζηνικολάου: "Έρχεται αγωγή, ντροπή σας!"

Το βράδυ της Δευτέρας ο Νίκος Χατζηνικολάου ξέσπασε στο twitter και απείλησε με μηνύσεις, όσον αφορά την περιβόητη «λίστα Πέτσα» που δόθηκε στη δημοσιότητα, ήτοι ποια Μέσα έλαβαν ποσά από την κυβέρνηση για τις καμπάνιες «Μένουμε Σπίτι» και «Μένουμε Ασφαλείς».

Και στο διαδίκτυο, αλλά και στο Twitter, αφενός η είδηση έγινε top trend, αφετέρου δίνουν και παίρνουν πληροφορίες και «ειδήσεις» που μάλλον… δε στέκουν και τόσο. Ειδικά, αναφορικά με το πού ανήκει κάποιο Μέσο…

Ένα εξ αυτών το ellines.com, που σε ανάρτηση αναγράφηκε ότι ανήκει στον Νίκο Χατζηνικολάου. Ο «γνωστός άνκορμαν» έσπευσε να το διαψεύσει, οργίλως, απαντώντας στο σχετικό… τιτίβισμα αλλά το αρχικό tweet σβήστηκε:

«Άθλιοι συκοφάντες! Η ιστοσελίδα αυτή δεν είναι δική μου! Έρχεται αγωγή! Ντροπή σας!» έγραψε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Απειλεί με μηνύσεις ο Νίκος Χατζηνικολάου