«Σφάζονται» για μία θέση στη Eurovision η Κατερίνα Στικούδη και άλλοι δύο

Ποιος θα είναι ο εκλεκτός;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Σφάζονται» για μία θέση στη Eurovision η Κατερίνα Στικούδη και άλλοι δύο

Ο προγραμματισμός των αποστολών για τη νέα Eurovision του 2021 έχει ήδη ξεκινήσει και όπως όλα δείχνουν, οι καλλιτέχνες, «σφάζονται» για μία θέση στην αποστολή της Κύπρου. Ένα από τα πολλά ονόματα που έχουν ακουστεί είναι και αυτό της Κατερίνας Στικούδη ωστόσο παίζουν και... άλλοι!

Η αρχηγός της κυπριακής αποστολής στη Eurovision 2021 Εύη Παπαμιχαήλ ξεκαθαρίζει στο «Τν Εθνος» πώς έχει η όλη, κατάσταση.

Γνωστά ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου εκδηλώνουν ενδιαφέρον για να εκπροσωπήσουν την Κύπρο στη Eurovision 2021.

Αυτά αποκάλυψε για την Κατερίνα Στικούδη και τη Eurovision

Σας χαροποιεί το ενδιαφέρον αυτό;

Βέβαια και μας χαροποιεί, καθ ότι πάντοτε ήμασταν και είμαστε ανοιχτοί σε συνεργασίες αλλά και στο να δεχτούμε προτάσεις και να ακούσουμε τραγούδια.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της η Κατερίνα Στικούδη δήλωσε θετική στο ενδεχόμενο να εκπροσωπήσει την Κύπρο. Εσείς θα εξετάζατε μια τέτοια περίπτωση;

Είμαστε πάντοτε ανοικτοί στο να εξετάσουμε και να ακούσουμε την κάθε σοβαρή πρόταση. Ελλάδα και Κύπρος είναι, όπως γνωρίζετε, μια ενιαίαμουσική και δισκογραφική αγορά, και αυτή η συνεργασία αλλά και οι άλλες που επιδιώξαμε με εξαίρετους επαγγελματίες στους τομείς της καλλιτεχνικής διεύθυνσης, του χορού κ.λπ. είχαν ως αποτέλεσμα να είμαστε όλοι περήφανοι για το υψηλό επίπεδο των συμμετοχών μας.

Το ενδεχόμενο να εκπροσωπήσει ξανά την Κύπρο η Ελένη Φουρέιρα το σκέφτεστε;

Γιατί πρέπει να υπάρχει αυτή η παραφιλολογία γύρω από το όνομα της Ελένης κάθε φορά; Πρέπει να πω ότι τα πάντα έχουν βάση την ομαδική δουλειά και ακριβώς την ίδια φιλοσοφία ακολουθήσαμε και στο Τελ Αβίβ, με αποτέλεσμα να είμαστε όλοι περήφανοι γι' αυτό που η Τάμτα παρουσίασε επί σκηνής.

Σε τι φάση βρίσκονται αυτήν τη στιγμή οι διαδικασίες για την επιλογή του καλλιτέχνη και του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον διαγωνισμό του Ρότερνταμ;

Περί τα τέλη Αυγούστου θα ξεκινήσουμε τις επαφές με τις δισκογραφικές εταιρείες με στόχο η συμμετοχή της Κύπρου να υλοποιηθεί στο πλαίσιο της απόφασης της διοίκησης για γνωστό καλλιτέχνη σε Ελλάδα και Κύπρο ή κυπριακής καταγωγής.