Καλοκαίρι #ΝΟΤ: «Μου είπαν ότι εκμεταλλεύομαι το θέμα με το πόδι μου...»

Το σχόλιο του Ετεοκλή Παύλου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Καλοκαίρι #ΝΟΤ: «Μου είπαν ότι εκμεταλλεύομαι το θέμα με το πόδι μου...»

Θέμα συζήτησης έγινε σήμερα το πρωί στην εκπομπή Καλοκαίρι #ΝΟΤ, μία ανάρτηση που έκανε χθες η Μαντώ Γαστεράτου, μέσα από την οποία ξέσπασε για τα σχόλια που δέχεται για τα κιλά της. O Ετεοκλής Παύλου από τη μεριά του μίλησε για το σχόλιο που είχε δεχθεί όταν έβαλε βερμούδα στο J2US. Συγκεκριμένα, κάποιοι σχολίασαν πως εκμεταλλεύτηκε το θέμα με το πόδι του για δημοσιότητα.

Η παρουσιάστρια χθες έγινε έξαλλη όταν διάβασε το σχόλιο που της έκανε ένας διαδικτυακός της φίλος και όχι άδικα. Έτσι, σήμερα οι παρουσιαστές του Καλοκαίρι #ΝΟΤ θέλησαν να μιλήσουν για όλα όσα ακούστηκαν και να ξεκαθαρίσουν το πόσο κατά είναι για όλα αυτά που ακούστηκαν.

«Παιδιά θα ήθελα να σας πω, παλιά λέγαμε για το bullying τώρα λέμε για το cyberbullying. Είναι μία κοινωνική μάστιγα. Όλοι εμείς είμαστε άνθρωποι, δεν είμαστε ανθρωποειδή. Έχουμε αισθήματα κι όλοι εσείς που μπαίνετε και γράφετε πράγματα πίσω από την ανωνυμία, πίσω από το πληκτρολόγιο να ξέρετε ότι απευθύνεστε σε ανθρώπους.

Κι αναρωτιέμαι επειδή το Instagram κάποιες εκφράσεις τις κατεβάζει και κάποια ποσταρίσματα, πώς και δεν κατεβάζει κάποιες εκφράσεις; Γράφουν τέρατα. Εγώ δεν μπορώ να παγώσω (το συναίσθημά μου)», είπε χαρακτηριστικά η Νάταλι Κάκκαβα.

Αυτά είπε ο Ετεοκλής Παύλου στο Καλοκαίρι #ΝΟΤ

Έπειτα τον λόγο πήρε ο Ετεοκλής Παύλου και πρόσθεσε «Παιδιά δε θα ξεχάσω εγώ στο J2US που ήθελα να βάλω βερμούδα και μου έγραψαν ότι θέλεις να εκμεταλλευτείς το θέμα το πόδι σου. Για κάτι φυσιολογικό, κάτι πολύ απλό».

Η κουβέντα έκλεισε με τη Νάταλι Κάκκαβα να δηλώνει «Να σου πω κάτι Ετεοκλή μου που διάβασα και μ’ άρεσε; Όσοι ρίχνουν στη λάσπη, βρίσκονται μέσα στη λάσπη και την πιάνουν».