8 Λέξεις: Στη δημοσιότητα τα πρώτα πλάνα με τον Νίκο Πολυδερόπουλο

Έφτασε η στιγμή που περίμεναν οι φανς!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
8 Λέξεις: Στη δημοσιότητα τα πρώτα πλάνα με τον Νίκο Πολυδερόπουλο

Λίγο καιρό πριν δούμε και πάλι στις οθόνες μας τις 8 Λέξεις και τη νέα σεζόν τους, βγήκαν στη δημοσιότητα τα πρώτα πλάνα, στα οποία φαίνεται ο Νίκος Πολυδερόπουλος, ο οποίος θα είναι το νέο πρόσωπο που θα μπει στη σειρά, στην πρώτη του σκηνή.

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος ήταν ένας από τους ηθοποιούς της σειράς «Τατουάζ» που κατάφερε να κλέψει την καρδιά του κοινού, παρόλο που υποδύθηκε έναν serial killer.

Τώρα, είναι έτοιμος να εισβάλει στις 8 Λέξεις και να φέρει τα πάνω κάτω στη σειρά. Ο Ανδρέας Γεωργίου, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να δώσει μία μικρή γεύση στους διαδικτυακούς του φίλους για την πρώτη σκηνή στην οποία πρόκειται να δούμε τον γοητευτικό ηθοποιό.

Το Ιοckdown και οι νέες συνθήκες που διαμορφώθηκαν άλλαξαν τα σχέδια της σειράς, μιας και τα γυρίσματα είναι μοιρασμένα ανάμεσα σε Ελλάδα και Κύπρο. Με το που επιτράπηκαν οι πτήσεις, ξεκίνησαν και τα γυρίσματα, ενώ το καστ θα ταξιδέψει στις αρχές του Αυγούστου στην Κέρκυρα για τη συνέχεια των γυρισμάτων.

Μη χάσετε επίσης το σούπερ αποκλειστικό που σας έχουμε για την αιματοβαμμένη πρεμιέρα που πρόκειται να κάνει η σειρά!

8 Λέξεις: Ανατριχιαστικό το trailer για τη νέα σεζόν της σειράς του ΣΚΑΙ - Δείτε το!

Η νέα σεζόν της αγαπημένης σειράς του ΣΚΑΙ, 8 Λέξεις θα είναι πιο ανατριχιαστική από ποτέ και φαίνεται μάλιστα κι από το trailer που κυκλοφόρησε και που μπορείτε να δείτε πρώτοι παρακάτω!

Οι πρωταγωνιστές έχουν ήδη πραγματοποιήσει τα πρώτα γυρίσματα σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ μέσα στον Αύγουστο θα ταξιδέψουν στην Κέρκυρα για να συνεχίσουν με εντατικούς ρυθμούς.

Αν και ο ΣΚΑΪ ποντάρει πολλά στα ριάλιτι προγράμματα και τα σόου, ο Ανδρέας Γεωργίου έχει κερδίσει την απόλυτη εμπιστοσύνη του καναλιού, με τη συνεργασία τους να θεωρείται πολύ δυνατό χαρτί σε καιρούς μάλιστα που ελάχιστες είναι οι παραγωγές μυθοπλασίας.

Δείτε εδώ, επίσης, ποιο θα είναι το τέλος του Μάρκου στην σειρά!