Ευχάριστα νέα για τον Χρήστο Μάστορα - Μόλις έγινε γνωστό

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ευχάριστα νέα για τον Χρήστο Μάστορα - Μόλις έγινε γνωστό

Πολύ ευχάριστα φαίνεται πως είναι τα νέα για τον αγαπημένο τραγουδιστή, Χρήστο Μάστορα, καθώς και για το συγκρότημά του, Μέλισσες. Μόλις πριν από μερικές ώρες έγινε γνωστό ένα γεγονός που τους έκανε να πετάξουν από τη χαρά τους!

Το συγκρότημα αυτό έχει καταφέρει να κάνει πολύ μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια και όχι άδικα. Φαίνεται πως έχει κάτι που κάνει το κοινό να μην μπορεί να ξεκολλήσει από τα τραγούδια του. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως οποιοδήποτε κομμάτι κυκλοφορήσουν γίνεται άμεσα επιτυχία.

Αυτά είναι τα ευχάριστα νέα για τον Χρήστο Μάστορα

Πριν από λίγο μόνο καιρό, κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι του συγκροτήματος, με τίτλο Victoria, το οποίο μπορεί να δέχτηκε κάποια κριτική για έναν στίχο που εμπεριέχει, ωστόσο έκανε το κοινό να "τρελαθεί" και να μην σταματήσει να το ακούει ούτε λεπτό.

Έτσι, η νέα επιτυχία των Μελισσών δε δυσκολεύθηκε να φτάσει τις 200.000 προβολές στο Youtube και τα 500.000 streams στο Spotify, αριθμοί που «ζαλίζουν» και φέρνουν χαμόγελα ευτυχίας για κάθε καλλιτέχνη!

Μέλισσες Βικτώρια

Έκανε την ανακοίνωση ο Χρήστος Μάστορας

Μέσα από μία φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Χρήστος Μάστορας έκανε την ανακοίνωση για τη νέα του εμφάνιση, στο πλευρό του αγαπημένου του συγκροτήματος, Μέλισσες, για χθες το βράδυ.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής έχει δείξει πως έχει πολύ μεγάλη απήχηση στο κοινό του και όχι άδικα. Κάθε τραγούδι που ερμηνεύουν οι Μέλισσες, γίνεται άμεσα επιτυχία και το ακούμε να παίζει κυριολεκτικά... παντού!

Ο Χρήστος Μάστορας λοιπόν, μαζί με τις Μέλισσες, έχει ξεκινήσει την καλοκαιρινή του περιοδεία. Χθες βράδυ, θέλησε να ανακοινώσει μέσα από το προφίλ του την εμφάνιση του συγκροτήματός του σε ένα μαγαζί και έτσι έκανε μία ανάρτηση στο Instagram.

Δείτε εδώ και το απίστευτο ξέσπασμα του Χρήστου Μάστορα για τα σχόλια που δέχεται το νέο του τραγούδι.

Αυτή είναι η ανακοίνωση που έκανε ο Χρήστος Μάστορας

Χρήστος Μάστορας ανακοίνωση