Άβαφη και με ατημέλητο μαλλί η Βάσω Λασκαράκη στο πλευρό του Λευτέρη Σουλτάτου

Έτσι δεν την έχουμε ξαναδεί!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άβαφη και με ατημέλητο μαλλί η Βάσω Λασκαράκη στο πλευρό του Λευτέρη Σουλτάτου

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βάσω Λασκαράκη δε δίστασε να ανεβάσει μία φωτογραφία, στην οποία ποζάρει στο πλευρό του αγαπημένου της συζύγου, Λευτέρη Σουλτάτου, εντελώς άβαδη και με ατημέλητο μαλλί.

Η αγαπημένη ηθοποιός απολαμβάνει και με το παραπάνω τις καλοκαιρινές της διακοπές. Εκείνη και ο Λευτέρης Σουλτάτος πήγαν από την αρχή της καλοκαιρινής σεζόν στην Κρήτη, καθώς ο γνωστός σεφ εργάζεται σε ένα ξενοδοχείο του νησιού - δείτε το εδώ.

Ωστόσο όπως πληροφορηθήκαμε μέσα από τα τελευταία stories που ανέβασε η Βάσω Λασκαράκη, οι δυο τους και η μικρή Εύα, η κόρη της ηθοποιού, έφυγαν από την Κρήτη. Δεν έχει ακόμα αποκαλυφθεί βέβαια που πηγαίνουν πάντως τα τελευταία 24ώρα βλέπουμε διαρκώς φωτογραφίες της ηθοποιού μέσα από το αεροπλάνο.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Βάσως Λασκαράκη στην οποία είναι άβαφη και με ατημέλητο μαλλί δίπλα στον Λευτέρη Σουλτάτο

Όπως θα δείτε, και σε αυτό το στιγμιότυπο, το ζευγάρι βρίσκεται μέσα στο αεροπλάνο, πάντα με τις προστατευτικές μάσκες για τον κορωνοϊό. Η Βάσω Λασκαράκη αποφάσισε να μην βάλει στο πρόσωπό της καθόλου μακιγιάζ και αυτό που έχουμε να σχολιάσουμε είναι πως είναι και πάλι πανέμορφη!

Βάσω Λασκαράκη χωρίς μακιγιάζ

Βάσω Λασκαράκη: Έχει... εμμονή με αυτό το πιάτο του Λευτέρη Σουλτάτου

Είναι γνωστό πως η Βάσω Λασκαράκη λατρεύει τη μαγειρική του αγαπημένου της Λευτέρη Σουλτάτου. Υπάρχει ωστόσο ένα πιάτο που φτιάχνει ο γνωστό σεφ, με το οποίο έχει κανονική "εμμονή" και όχι άδικα, αφού μοιάζει πεντανόστιμο.

Το αγαπημένο ζευγάρι απολαμβάνει και με το παραπάνω τις διακοπές του στην Κρήτη και προσπαθεί να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί ο ένας με τον άλλον. Μπορεί ο Λευτέρης Σουλτάτος να βρίσκεται στο νησί για δουλειά, ωστόσο φροντίζει να χαρίζει μερικές μοναδικές στιγμές στην σύζυγό του.

Έτσι, επειδή ο έρωτας περνάει από το στομάχι, ο Λευτέρης Σουλτάτος αποφάσισε να μαγειρέψει στην αγαπημένη του Βάσω Λασκαράκη ένα πιάτο... μούρλια.

Όπως σχολίασε ο ίδιος, η σύζυγός του είναι ο καλύτερος γευσιγνώστης του και γι' αυτό τη βάζει να δοκιμάζει όλες τις εκπληκτικές του δημιουργίες.