Ελένη Μενεγάκη: Αυτό το "κρυφό" σημείο στο Όναρ το έφτιαξε ο Ματέο Παντζόπουλος αποκλειστικά για εκείνη

Επέστρεψε στην Άνδρο και έτρεξε στην αγκαλιά του αγαπημένου της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη Μενεγάκη: Αυτό το

Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε στην Άνδρο και πριν καλά καλά προλάβει να φτάσει στο νησί, έτρεξε στο πιο "κρυφό" σημείο του Όναρ, το οποίο έχει φτιάξει ο αγαπημένος της, Ματέο Παντζόπουλος αποκλειστικά για εκείνη!

Από τη μέρα που τελείωσε την εκπομπή της και είπε οριστικά αντίο στην ελληνική τηλεόραση, η Ελένη Μενεγάκη έχει "μετακομίσει" στη Άνδρο, όπου θα περάσει όλο το καλοκαίρι της μαζί με την οικογένειά της στο ξενοδοχείο του συζύγου της.

Ο Ματέο, είναι ένας στοργικός πατέρας και ένας στοργικός σύζυγος και έτσι προσπαθεί να κάνει πάντα το καλύτερο για την αγαπημένη του.

Με το που έφτασε η Ελένη Μενεγάκη στο νησί, ανέβασε τις πρώτες φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στις οποίες είναι με το μαγιό της και με το παρεό της στον κήπο του Όναρ.

Αυτό είναι το κρυφό σημείο στο Όναρ που έφτιαξε ο Ματέο Παντζόπουλος για την Ελένη Μενεγάκη

Δείτε εδώ για ποιο λόγο είχε έρθει στην Αθήνα η Ελένη Μενεγάκη.

Μετακομίζουν από το σπίτι στα Μελίσσια Ελένη Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλος; Η κίνηση που πρόδωσε το μυστικό τους

Αλλαγές στην ζωή της Ελένης Μενεγάκη όχι μόνο στο επαγγελματικό αλλά και στο προσωπικό επίπεδο! Σύμφωνα με νέες πληροφορίες που θα σας αποκαλύψω αποκλειστικά στο Vanda's blog του Youweekly.gr υπάρχει μεγάλη πιθανότητα μαζί με τον Ματέο Παντζόπουλο και τα παιδιά να αφήσουν το σπίτι στα Μελίσσια και να εγκατασταθούν μόνιμα στο νησί της Άνδρου.

Η Ελένη Μενεγάκη ήδη βρίσκεται εδώ και σχεδόν ένα μήνα στο αγαπημένο της νησί και όλοι γνωρίζουν πως ο Ματέο Παντζόπουλος έχει εκεί το Όναρ, που είναι και η μεγάλη του αγάπη και ασχολία.

Ποιο το μυστικό που πρόδωσε την μετακόμιση της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου

Όπως σας είχαμε αποκαλύψει πριν αρκετό καιρό πρώτοι στο Youweekly.gr και με ντοκουμέντα - δείτε εδώ την φωτογραφία - η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος ετοιμάζονται να επεκτείνουν τις επιχειρήσεις τους στα Άχλα. Νέες πληροφορίες όμως αναφέρουν πως η Ελένη έχει στο μυαλό της να ανοίξει ένα μαγαζί που θα εμπορεύεται και θα πουλά προϊόντα υγιεινής διατροφής με την επωνυμία της.

Αυτός είναι πλας λόγος που θα έκανε την Ελένη να μετακινηθεί μόνιμα για λίγο καιρό τουλάχιστον στο νησί της Άνδρου. Εκείνη, όπως είμαι σε θέση να γνωρίζω, θέλει έτσι κι αλλιώς να φύγει για κάποιο καιρό από την βαβούρα της Αθήνας και τώρα ειδικά που δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι η καλύτερη περίοδος. Το μόνο βέβαια που την κρατά λίγο πίσω στα σχέδιά της είναι τα παιδιά της και το ότι έχουν μια καθημερινότητα και δραστηρίοτητες τις οποίες θα είναι δύσκολο να αποχωριστούν!

Ωστόσο, την απόφαση θα την πάρει στο τέλος του καλοκαιριού με ένα οικογενειακό συμβούλιο!