Κυριάκος Μητσοτάκης: Η "γλυκιά" ευχή για τα γενέθλια του γιου του - Η Φωτογραφία

Τι του ευχήθηκε;

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η

Χθες Σάββατο ήταν τα γενέθλια του γιου της Μαρέβας Μητσοτάκη και του Κυριάκου Μητσοτάκη. Με αφορμή τον εορτασμό αυτό ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να ευχηθεί στον γιο του με μία φωτογραφία. Η ευχή του ήταν χαριτωμένη και γλυκιά.

Μετά τη μητέρα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, σειρά είχε και ο πατέρας του ο οποίος ανήρτησε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έγραψε το εξής: "Χανιά για τα γενέθλια του Κωνσταντίνου μας! Χρόνια πολλά αγόρι μου!" Μάλιστα έβαλε και μία καρδούλα!

Δείτε τη φωτογραφία με την "γλυκιά" ευχή του στα γενέθλια του Κυριάκου Μητσοτάκη στο γιο του που έγινε 22

Μητσοτακης γιος γενεθλια

Όπως ενημερωθήκαμε από τη λεζάντα της φωτογραφίας και την φωτογραφία την ίδια με τη υπέροχο τοπίο στο βάθος, η οικογένεια Μητσοτάκη γιόρτασε τα γενέθλια του Κωνσταντίνου στη μαγευτική Κρήτη και συγκεκριμένα στα Χανιά.

Επίσης, παρατηρούμε πως ο πρωθυπουργός φαντάζει πολύ χαλαρός, ευτυχής και ανέμελος μιας και στη φωτογραφία ποζάρει ξυπόλητος, χωρίς παπούτσια πάνω στο πλακόστρωτο μπαλκόνι. Καλοκαίρι έχουμε και πολύ καλά κάνει!

Δείτε εδώ τι έκανε χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Άντικατέστησε όλες τις φωτογραφίες προφίλ του από τα Social Media με φωτογραφίες με μάσκα!

Μαρέβα Μητσοτάκη: Η ζεστή αγκαλιά και το τρυφερό φιλί στο γιο της που έχει γενέθλια

Χαρές για τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τη σύντροφό του Μαρέβα Μητσοτάκη, καθώς γιορτάζει ο γιος τους. Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έχει γενέθλια σήμερα και η μητέρα του δεν άντεξε να μην του ευχηθεί με μία γλυκιά φωτογραφία μια ζεστή αγκαλιά και ένα τρυφερό φιλί.

Πιο αναλυτικά, ο γιος τους Κωνσταντίνος σήμερα κλείνει τα 22 και όλοι βρίσκονται σε χαρμόσυνη διάθεση. Τα μηνύματα και οι ευχές, όπως είναι λογικό,είναι πολυάριθμα και δεν έχουν σταματημό. Αυτό που έκανε τα Social Media να σαστίσουν ήταν η γλυκύτατη ανάρτηση της Μαρέβας Μητσοτάκη, μητέρας του.

Η ζεστή αγκαλιά και το τρυφερό φιλί στο γιο της που έχει γενέθλια - Η φωτογραφία που ανήρτησε η Μαρέβα

Μαρέβα Μητσοτάκη γιος

Χαρακτηριστικά, έγραψε στη λεζάντα: "Χρόνια Πολλά αγάπη της ζωής μου! Happy birthday my love. My one and only!"

Εντυπωσιάζει η Μαρέβα Μητσοτάκη στο εξωτερικό με την σικάτη εμφάνισή της.