"Εσκασε" σαν βόμβα: Κορυφαία παρουσιάστρια φαίνεται να αποσύρεται από την τηλεόραση!

Λόγος για «τοξικές» συνθήκες στο χώρο εργασίας...

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor

Κανείς δεν το περίμενε αυτό! Η είδηση που "έσκασε" σαν βόμβα θέλει πασίγνωστη και κορυφαία παρουσιάστρια να αποσύρεται προς στιγμήν από τα τηλεοπτικά πλατό για λόγους προκάλεσαν εντυπώσεις. Για ποια γίνεται λόγος;

Λόγος γίνεται για τη φανταστική στη δουλειά της Έλεν Ντε Τζένερις που όλοι γνωρίζουν μέσα από την εκπομπή της "ellen" στην Αμερική. Η Έλεν είναι ένα από τα πιο διάσημα άτομα και προσωπικότητες της παγκόσμιας τηλεοπτικής σκηνής και κάθε κίνησή της γίνεται αμέσως viral.

Αναφορές θέλουν την Έλεν να κακομεταχειρίζεται τους εργαζόμενους και να εκπέμπει μια τοξικότητα στη συναναστροφή μαζί τους. Διαβάστε παρακάτω μαρτυρία όπως δηλώθηκε στο DailyMail.com.

Αυτή είναι η Κορυφαία παρουσιάστρια φαίνεται να αποσύρεται από την τηλεόραση!

Ελεν ντε τζενερις αποσυρετεαι

"Πιστεύει ότι δεν μπορεί να συνεχίσει και ο μόνος τρόπος για να ανακτήσει την προσωπική της φήμη από αυτό που συμβαίνει είναι να σταματήσει την εκπομπή" ανέφερε η εταιρεία παραγωγής.

"Η αλήθεια είναι ότι ήξερε τι συνέβαινε - είναι το σόου της... Μπορεί να κατηγορηθεί οποιοδήποτε στέλεχος, αλλά η Έλεν είναι τελικά εκείνη που φταίει"

Πηγή υποστήριξε: "Όλοι γνωρίζουν ότι η Έλεν είναι κακή και απίστευτα δύστροπη. Τώρα που η Warners ξεκίνησε έρευνα, υπάρχουν πολλοί υπάλληλοι που προβαίνουν σε καταγγελίες που δεν μπορούν να τις αγνοήσουν. Αυτό βάζει τη Warners σε μια δύσκολη θέση σχετικά με το συμβόλαιο της Έλεν - επένδυσαν εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια στη συμφωνία τους μαζί της.

Ελεν ντε τζενερις αποσυρετεαι

Εάν αποφασίσουν ότι θέλουν να τη διώξουν -κάτι που φαίνεται όλο και πιο πιθανό- αυτό θα είναι ένα μεγάλο νομικό πρόβλημα. Επιπλέον, δεν θα φύγει με τη φήμη της αλώβητη"

Η πηγή πρόσθεσε:"Το άλλο μεγάλο πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρουν ποιος θα μπορούσε να αντικαταστήσει την Έλεν"

Βίκυ Χαντζή: Η on air γκάφα της παρουσιάστριας - Κοκκίνησε από την ντροπή της!

Σοκ με την εξομολόγηση γνωστής παρουσιάστριας - «Λένε ότι πληρώνω τον άντρα μου»

Σοκ προκάλεσε μία πολύ γνωστή παρουσιάστρια με την εξομολόγηση που έκανε στον αέρα της εκπομπής της, για τον σύζυγό της και για τις κατηγορίες που κατά καιρούς έχει ακούσει, ότι τον πληρώνει για να είναι μαζί της και να κάνουν εμφανίσεις.

Με αφορμή ένα θέμα που συζητήθηκε στον αέρα της εκπομπής της, η εν λόγω παρουσιάστρια θέλησε να εξηγήσει πως και η ίδια έχει αδικηθεί πολλές φορές και έχει ακούσει πράγματα που την έχουν πληγώσει πάρα πολύ.

Ο λόγος για την Χριστιάνα Αριστοτέλους, η οποία είναι παρουσιάστρια της καθημερινής εκπομπής, «Με αγάπη Χριστιάνα», στον ALPHA Κύπρου. Σήμερα θέλησε να μιλήσει για ένα ζήτημα που την έχει στεναχωρήσει, και αυτό δεν είναι άλλο από τα πικρόχολα σχόλια που έχει ακούσει για τον γάμο της.

Αφορμή για να κάνει η Χριστίανα Αριστοτέλους αυτή την εξομολόγηση, στάθηκε η συζήτηση που έκανε με την Θέκλα Πετρίδη σχετικά με την ψυχολογία των haters που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, με αυτή να μην είναι ωστόσο η πρώτη φορά που ξεσπά στον αέρα η παρουσιάστρια.

Από τη μεριά της λοιπόν, η Χριστιάνα Αριστοτέλους σχολίασε:

«Έχω ακούσει πολλά ψεύδη, το έχω ζήσει πολύ έντονα. Άκουσα ότι πληρώνω τον Γιώργο (σ.σ. Εφραίμ, ο σύζυγός της) κάθε μήνα για να είναι μαζί μου» ανέφερε η Κύπρια παρουσιάστρια, ενώ συμπλήρωσε: «Το χειρότερο που είχα ακούσει και από ανθρώπους του χώρου, το οποίο μου προκάλεσε αηδία, είχα ακούσει για την αποβολή που είχα πριν την πρεμιέρα μου στον Alpha, ότι δεν υπήρξε ποτέ εγκυμοσύνη και ότι ήταν για την τηλεθέαση της πρεμιέρας. Αλλά και αυτό το διακιολόγησα γιατί είπα ότι αυτοί που το είπαν, θα ήταν αυτοί που θα το έκαναν και το άφησα να φύγει».

Χριστιάνα Αριστοτέλους σύζυγος