Φωτιά στην Τζια!

Στη μάχη με τις φλόγες

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Φωτιά στην Τζια!

Συναγερμός στην περιοχής της Τζιας καθώς ξέσπασε πυρκαγιά σήμερα το πρωί, Δευτέρα. Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής υπηρεσία έτρεξαν αμέσως μόλις έγινε γνωστό με στόχο την έγκαιρη κατάσβεση της φωτιάς και ώστε να αποτραπεί το ενδεχόμενο επέκτασης της, στη γύρω περιοχή και σε οικισμούς.

Αναλυτικότερα, η φωτιά ξέσπασε σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή ονόματι Πήσσες. Στο σημείο επιχειρούν 19 πυροσβέστες, ένα πεζοπόρο τμήμα, 2 οχήματα και 2 αεροσκάφη.

Η ανάρτηση της Πυροσβεστικής υπηρεσίας στα κοινωνικά δίκτυα για τη φωτιά στην Τζια

Συναγερμός για μεγάλη φωτιά σημάνθηκε στη Μεσσηνία!

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε και στο Ναύπλιο!

Ισχυρή πυρκαγιά σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην περιοχή του Ναυπλίου, με αποτέλεσμα το Ναύπλιο να έρθει αντιμέτωπο με την καταστροφική πύρινη λαίλαπα!

Πιο συγκεκριμένα, η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα σε δασική έκταση στην Κάντια του δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας.

Στο σημείο μετέβησαν 30 πυροσβέστες και δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων. Επίσης, στο σημείο βρέθηκε και ένα εναέριο σάφος.

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, για σήμερα Κυριακή, 2 Αυγούστου, προβλέπεται υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 3), σε ορισμένες περιοχές της Ελλάδας.

χαρτης επικινδυνοτητας