Snik: Έξαλλος ο σύντροφος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου - «Είναι το πόσο που...»

Έπαθαν σοκ στο πλατό της εκπομπής «Καλοκαίρι not»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Snik: Έξαλλος ο σύντροφος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου - «Είναι το πόσο που...»

Έξαλλος εμφανίστηκε σε ένα βίντεο του ο Snik και ξέσπασε, καθώς όπως αποκάλυψε κάποιοι τον έχουν βάλει στο… στόχο και σαμποτάρουν τη δουλειά τους, δηλαδή το νέο του τραγούδι που έχει κυκλοφορήσει. Τι συνέβη με τον σύντροφο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου;

«Το τραγούδι δεν έχει μπει καν στα trend, δεν βγαίνει προτεινόμενο πουθενά. Έχει φάει ban για κάποιο άγνωστο λόγο. Κανονικά θα έπρεπε να έχει πάνω από ένα εκατομμύριο σήμερα.

Αυτό που θέλω να πω είναι το πόσο πουτ…ες είναι μερικοί από κάποιες εταιρείες που οι καλλιτέχνες πάνε άπατοι και θα συνεχίζουν να πηγαίνουν άπατοι και χαίρομαι πάρα πολύ που τους έχω στείλει στον… ΟΑΕΔ όλους αυτούς», είπε μεταξύ άλλων ο Snik sto βίντεο που πρόβαλλαν στην εκπομπή «Καλοκάιρι not».

«Σε κανέναν δεν έκανε εντύπωση η φρασεολογία που χρησιμοποιήθηκε; Μόνο εγώ είμαι η οπισθοδρομική και λίγο σοκαρίστηκα με όλο αυτό; Εγώ θα ήθελα να τον ακούω να μιλάει πιο κόσμια», είπε η Ναταλί Κάκκαβα μετά την προβολή του. Στα live του γίνεται χαμός από τον κόσμο ακόμη και εν μέσω κορωνοϊού.

Ευχάριστα νέα για τον Snik - Στο πλευρό του η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Πολύ ευχάριστα φαίνεται πως είναι τα νέα για τον γνωστό ράπερ Snik. Στο πλευρό βρίσκεται φυσικά σε κάθε περίπτωση, η αγαπημένη του σύντροφος, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία τον στηρίζει σε όποιο βήμα κι αν κάνει στην καριέρα του.

Μία από τις πιο μεγάλες φανς του, είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία όχι μόνο τον στηρίζει αλλά ακούει τα τραγούδια του ακόμα και όταν δεν είναι μαζί του. Δείτε εδώ βίντεο από τη στιγμή που γυμνάζεται και από πίσω το νέο του τραγούδι.

Αυτά είναι τα ευχάριστα νέα που ανακοινώθηκαν για τον Snik ενώ στο πλευρό του βρίσκεται η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Πριν λίγα 24ωρα ο Snik ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό μια σειρά από Instagram-stories στα οποία μας πληροφόρησε πως βρίσκονται στα γυρίσματα του βιντεο-κλιπ για το συγκεκριμένο τραγούδι. Είδαμε πλάνα από τους δρόμους της Αθήνας με τον Snik να βρίσκεται πάνω σε μια μηχανή μεγάλου κυβισμού ενώ ο Light και ο Madclip σε πολυτελή αυτοκίνητα.

Οι φανς όχι μόνο ανυπομονούν αλλά παραληρούν στην ιδέα ότι θα δουν αυτούς τους τρεις να συνεργάζονται σε ένα νέο κομμάτι που θα σπάσει όλα τα ρεκόρ!

ΠΗΓΗ Παπαγ