Χώρισε ο πιο πολυσυζητημένος παίκτης του Survivor - "Έσκασε" η ανακοίνωση

«Είμαι ελεύθερος...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χώρισε ο πιο πολυσυζητημένος παίκτης του Survivor -

Έσκασε η ανακοίνωση από τον πιο πολυσυζητημένο παίκτη του Survivor, πως χώρισε από την σύντροφό του με την οποία μετρούσαν αρκετό καιρό κοινής πορείας.

Ο ίδιος, μίλησε στην εκπομπή «Έλα να δεις» του omega Κύπρου, όπου βρέθηκε καλεσμένος και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην προσωπική του ζωή.

Ο λόγος για τον Μάριο Πρίαμο, ο οποίος έκανε γνωστό πως χώρισε από τη σύντροφό του, Assaya, με την οποία τους τελευταίους μήνες ήταν ζευγάρι.

«Είμαι ελεύθερος. Πιστεύω ο συνδυασμός των δύο, είναι κάτι το οποίο φέρνει πολύ καλά αποτελέσματα. Δηλαδή είναι πολύ ωραίο να είσαι και στο ερωτικό κομμάτι γεμάτος, αλλά και στο επαγγελματικό.

Αυτή τη στιγμή προτεραιότητα μου είναι τα επαγγελματικά μου, να πάω καλά με αυτά που έχω στο μυαλό μου, έχω ανθρώπους δίπλα μου οι οποίοι με στηρίζουν και με αγαπούν και πιστεύουν σε αυτά που έχω εγώ στο μυαλό μου. Έχω τέτοιους ανθρώπους και τους ευχαριστώ και δημοσίως» είπε, μεταξύ άλλων, ο Μάριος Πρίαμος.

Από την άλλη την αμαξάρα του Μάριου Πρίαμου την έχετε δει; Θα σας πέσει το σαγόνι.

Μπορεί εκείνος να χώρισε ωστόσο η πιο... πολυσυζημένη παίκτρια του Survivor είναι φουλ ερωτευμένη

Μπορεί όπως όλα τα ζευγάρια να είχαν μια δυσκολία που να τους έφτασε στο χωρισμό, ωστόσο πλέον είναι και πάλι μαζί και πολύ ερωτευμένοι. Η νέα φωτογραφία που δημοσίευσε η πρώην παίκτρια του Survivor το απέδειξε.

Ο λόγος για την Κατερίνα Δαλάκα και τον Δημήτρη Φιντιρίκο, οι οποίο αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.

Εδώ και λίγες ώρες το ζευγάρι βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και περνάει χαλαρές στιγμές με τους φίλους του. Μάλιστα, πριν από λίγες λεπτά ο Δημήτρης Φιντιρίκος, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με την Κατερίνα Δαλάκα. Βέβαια, να πούμε πως Κώστας Καραφώτης πριν από λίγες ημέρες, είχε μιλήσει για πρώτη φορά για τη σχέση του με πρώην παίκτρια του Survivor.

Κατερίνα Δαλάκα Δημήτρης Φιντιρίκος

TAGS