Χρήστος Μάστορας: Βγήκε η ανακοίνωση για τις «Μέλισσες»

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χρήστος Μάστορας: Βγήκε η ανακοίνωση για τις «Μέλισσες»

Ο Χρήστος Μάστορας και οι «Μέλισσες» είναι από τα αγαπημένα συγκροτήματα της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας και έχουν σημειώσει τεράστιες επιτυχίες με τα τραγούδια τους. Μάλιστα, μερικές από αυτές τις επιτυχίες θα μας τις τραγουδήσουν live και η ανακοίνωση βγήκε.

Η ανακοίνωση για τον Χρήστο Μάστορα και τις «Μέλισσε»

Το δημοφιλές συγκρότημα ΜΕΛΙSSES θα δώσει,για πρώτη φορά, συναυλία το no1 συγκρότημα της στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι, στις 16 Σεπτεμβρίου.

Έχοντας στις «αποσκευές» τους όλες τους τις επιτυχίες, με πιο πρόσφατες το «Μισή Καρδιά» και «Viktoria»,θα μοιραστούν με το κοινό ένα πρόγραμμα με αγαπημένα τραγούδια από την δισκογραφία τους, πολύ κέφι και ρυθμό.

«Είναι πολύ σημαντικό για εμάς το γεγονός ότι θα μπορέσουμε να βρεθούμε με τους φίλους μας κάτω από τις νέες συνθήκες που έχουν σε όλους μας επιβληθεί, είναι επίσης πολύ σημαντικό ότι θα παίξουμε στην ιστορική Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων που φέτος κατάφερε να γίνει ο νο1 προορισμός για συναυλίες στην Ελλάδα αλλά παράλληλα να αποτελέσει και παράδειγμα προς μίμηση αναφορικά με την τήρηση των μέτρων κατά της διάδωσης του Covid-19. Παρόλο που η συναυλία θα είναι αποκλειστικά για καθήμενους με αριθμημένες θέσεις, ένα είναι σίγουρο: το κέφι θα παραμένει αμείωτο» είναι το μήνυμα που στέλνουν οι ίδιοι.

Δείτε εδώ το video clip της πιο πρόσφατης επιτυχίας τους, στην οποία πρωταγωνιστεί η σύντροφος του Χρήστος Μάστορα.

Ευχάριστα νέα για τον Χρήστο Μάστορα και τις «Μέλισσες»

Πολύ ευχάριστα φαίνεται πως είναι τα νέα για τον αγαπημένο τραγουδιστή, Χρήστο Μάστορα, καθώς και για το συγκρότημά του, Μέλισσες. Μόλις πριν από μερικές ώρες έγινε γνωστό ένα γεγονός που τους έκανε να πετάξουν από τη χαρά τους!

Πριν από λίγο μόνο καιρό, κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι του συγκροτήματος, με τίτλο Victoria, το οποίο μπορεί να δέχτηκε κάποια κριτική για έναν στίχο που εμπεριέχει, ωστόσο έκανε το κοινό να "τρελαθεί" και να μην σταματήσει να το ακούει ούτε λεπτό.

Έτσι, η νέα επιτυχία των Μελισσών δε δυσκολεύθηκε να φτάσει τις 200.000 προβολές στο Youtube και τα 500.000 streams στο Spotify, αριθμοί που «ζαλίζουν» και φέρνουν χαμόγελα ευτυχίας για κάθε καλλιτέχνη!

Μέλισσες Βικτώρια