Ασύλληπτο περιστατικό με την Αθήνα Οικονομάκου στο καράβι

Θα "λιώσετε" από τα γέλια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ασύλληπτο περιστατικό με την Αθήνα Οικονομάκου στο καράβι

Ένα ασύλληπτο περιστατικό σημειώθηκε στο καράβι που βρισκόταν η Αθηνά Οικονομάκου με την παρέα της και θέλησε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους. Θα "λιώσετε" από τα γέλια.

Η ηθοποιός μετά από μια επιτυχημένη χρονιά στα επαγγελματικά της, γεμίζει τις μπαταρίες της για τη νέα σεζόν που θα την βρει για ακόμη μια φορά στην σειρά «Έλα στη θέση μου».

Καθημερινά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύσει διάφορες φωτογραφίες και βίντεο από τις καλοκαιρινές της διακοπές και όπως φαίνεται περνάει τέλεια. Στο πλευρό της κάθε λεπτό βρίσκεται ο σύζυγός της και ο γιος της.

Ωστόσο, πριν από λίγες ώρες μοιράστηκε ένα βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστές ήταν η ίδια και οι φίλοι της. Συγκεκριμένα, την ώρα που βρίσκονταν στο καράβι με άγνωστο μέχρι στιγμής προορισμός, έζησαν λίγο... Πάσχα που δεν κάναμε λόγω του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, καθάρισαν και έφαγαν βραστά αβγά! Ωστόσο δείτε εδώ και μια σημαντική ανακοίνωση που έκανε.

Αθήνα Οικονομάκου instagram

Αθήνα Οικονομάκου έτρωγε αβγά στο καράβι

Η Αθηνά Οικονομάκου δεν έκανε διακοπές μόνο με... καράβι αλλά και με το σκάφος του συζύγου της

Η Αθηνά Οικονομάκου συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές και όπως μας ενημέρωσε με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έφυγε με το υπερπολυτελές σκάφος για τα υπέροχα νερά της Μάνης. Μάλιστα, στο βίντεο φαίνεται κομμάτι από το εσωτερικό του σκάφους.

Από τη μέρα που τελείωσαν τα γυρίσματα της σειράς, Έλα στη θέση μου, η Αθηνά Οικονομάκου απολαμβάνει και με το παραπάνω το καλοκαίρι της μαζί με την οικογένειά της. Μάλιστα, ως ενεργή χρήστης των social media, φροντίζει να ανεβάζει αρκετές φωτογραφίες και βίντεο από τις διακοπές της.

Αφού λοιπόν πέρασε μαγευτικές μέρες στο πατρικό της, δείτε εδώ φωτογραφία με την εντυπωσιακή θέα του, αποφάσισε να βάλει πλώρη για Μάνη, στην κυριολεξία.

Αυτό είναι το βίντεο που δημοσίευσε η Αθηνά Οικονομάκου μέσα από το σκάφος

Η Αθηνά Οικονομάκου ανέβασε το πιο διασκεδαστικό βίντεο πάνω από το σκάφος, το οποίο καταλήγει με μία εντυπωσιακή βουτιά της στα πιο όμορφα νερά.