Κωνσταντίνου και Ελένης: Ο δικηγόρος του Κατακουζηνού 20 χρόνια μετά το τέλος της σειράς έχει μείνει ίδιος

Στο πρόσωπο δεν έχει αλλάξει σχεδόν καθόλου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κωνσταντίνου και Ελένης: Ο δικηγόρος του Κατακουζηνού 20 χρόνια μετά το τέλος της σειράς έχει μείνει ίδιος

Περίπου 20 χρόνια έχουν περάσει από το τελευταίο επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς «Κωνσταντίνου και Ελένης», μπορεί να προβάλλεται μέχρι και σήμερα σε επανάληψη, ωστόσο, οι ηθοποιοί έχουν αλλάζει αρκετά. Ένας από αυτούς που δεν έχουν αλλάξει και τόσο είναι ο δικηγόρος του Κατακουζηνού, αφού στο πρόσωπο έχει παραμείνει ίδιος.

Ο τηλεοπτικός Νίκος Γρέβιας, είναι από τους πιο αγαπημένους ρόλους της σειράς, παρόλο που δεν τον βλέπαμε πολύ συχνά, αφού πετούσε με τον πελάτη του απίστευτες ατάκες.

Μετά το τέλος του «Κωνσταντίνου και Ελένης», μπορεί να μην το έχουμε δει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, ωστόσο βρίσκεται στο θέατρο και σημειώνει επιτυχίες. Προτιμά να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για αυτό και κάνει σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις.

Πριν από λίγες ημέρες ο ηθοποιός Ηλίας Ζερβός βρέθηκε στην παράσταση “Οιδίπους" στο θέατρο Βράχων.

Κωνσταντίνου και Ελένης δικηγόρος Κατακουζηνού Νίκος Γρέβιας

Άσχημα μπλεξίματα για το "Χρυσάνθεμο" από το Κωνσταντίνου και Ελένης: "Λέει ψέματα δεν είναι αυτή! Θα κινηθώ νομικά". Δείτε εδώ τι συνέβη.

Κωνσταντίνου και Ελένη: Ηθοποιός του ΑΝΤ1 έχει μητριά την Έλλη, την δικηγόρο της Βλαχάκη

Στα παρασκήνια των γυρισμάτων των νέων επεισοδίων του «Καφέ της Χαράς» βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε». Μάλιστα, πρωταγωνιστής, αποκάλυψε πως η μητριά του είναι η δικηγόρος Έλλη, από το Κωνσταντίνου και Ελένης.

Οι ηθοποιός, λίγους μήνες πριν επιστρέψουν και πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μίλησαν για τους ρόλους τους και τα συναισθήματα τους.

Μεταξύ αυτών και ο τηλεοπτικός «Μανωλάκης», Πάρης Σκαρτσολιάς, ο οποίος έκανε και μία αποκάλυψη που πολλοί δε γνώριζαν για την ζωή του.

Ο ηθοποιός έκανε γνωστό πως η Ελένη Φίλιππα, η οποία έγινε γνωστή ως δικηγόρος Έλλη Ρούσσου στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», είναι η μητριά του.

Να σημειώσουμε πως ηθοποιός του Κωνσταντίνου και Ελένης, πριν λίγες ημέρες βρέθηκε στα επείγοντα στο νοσοκομείο λόγω προβλήματος στην καρδιά.