Μετά από 25 χρόνια έγινε η αποκάλυψη για τον Γιώργο Λιάγκα - Φωτογραφία ντοκουμέντο

Απίστευτο περιστατικό! Δεν το ήξερε σχεδόν κανείς

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μετά από 25 χρόνια έγινε η αποκάλυψη για τον Γιώργο Λιάγκα - Φωτογραφία ντοκουμέντο

Μια αποκάλυψη έγινε για τον Γιώργο Λιάγκα, μετά από 25 ολόκληρα χρόνια και η φωτογραφία ντοκουμέντο πρόκειται να σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό, καθώς σίγουρα το συγκεκριμένο γεγονός δεν το γνώριζες.

Το MEGA επέστρεψε τον περασμένο Φεβρουάριο, έπειτα από διακοπή ενός χρόνου και αρκετές σειρές έχουν τραβήξει και πάλι το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Μια από αυτές, η σειρά «Ντόλτσε Βίτα».

Η αποκάλυψη για τον Γιώργο Λιάγκα 25 χρόνια μετά με φωτογραφία ντοκουμέντο

Αυτό που δεν γνώριζες ωστόσο, είναι πως στην σειρά και συγκεκριμένα, στο πρώτο επεισόδιο έχουμε δει και τον Γιώργο Λιάγκα.

Σύμφωνα με το σενάριο, η Χριστίνα Μαρκάτου (Άννα Παναγιωτοπούλου) επιστρέφοντας οδικώς από τη Ρώμη προς τη Περούτζια, αναγκάζεται να διανυκτερεύσει σε κάποιο μοτέλ λόγω κακοκαιρίας. Εκεί συναντά και τον Αντώνη Καλούδη (Θανάση Ευθυμιάδη), με τον οποίο περνά μια βραδιά πάθους, για να μάθει λίγες μέρες αργότερα πως πρόκειται για τον σύντροφο της κόρης της.

Στη σκηνή που η ηρωίδα της σειράς μπαίνει στο μοτέλ, προσπαθώντας να καταλάβει τι έχει συμβεί, πίσω της περνά μια φιγούρα πολύ γνώριμη στην ελληνική τηλεόραση. Πρόκειται για τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος συμμετείχε για ελάχιστα δευτερόλεπτα στο πρώτο επεισόδιο της σειράς.

Γιώργος Λιάγκας MEGA Ντόλτσε Βίτα

Όσον αφορά όμως τα επαγγελματικά του Γιώργου Λιάγκα σήμερα, είναι λίγο... περίεργα καθώς φαίνεται πως θα βρίσκεται εκτός τηλεόρασης, αφού ακόμη στον ΣΚΑΙ δεν έχουν βρει κάποια λύση για τον παρουσιαστή. Μάλιστα, φήμες έλεγαν πως θα τον δούμε στο Big Brother που κάνει πρεμιέρα τέλος του Αυγούστου. Τι ισχύει όμως στην πραγματικότητα; Δείτε εδώ αναλυτικά όλες τις πληροφορίες.