Άγριες Μέλισσες: Έρχεται και 3ος κύκλος;

Αυτό είναι το μέλλον της σειράς

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Έρχεται και 3ος κύκλος;

Οι Άγριες Μέλισσες, έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού και η επιτυχία που σημείωναν σε τηλεθέαση είναι μεγάλη. Αποτέλεσμα όλου αυτού ήταν να αναμένουν από τη νέα σεζόν τον 2ο κύκλο, ενώ φήμες λένε πως επικρατεί μυστήριο πίσω από τον... 3ο .

Συγκεκριμένα, οι θαυμαστές της σειράς επιθυμούν να υπάρξει ακόμη μια σεζόν, κάτι που δεν είναι ωστόσο εύκολο, καθώς θα μπορούσε να χαθεί το ενδιαφέρον του σεναρίου.

Ακόμη και οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1 όπως γράφεται δεν σκέφτονται να υπάρξει 3ο κύκλος, παρόλο που ο Τζώρτζης Ποφάντης, Γενικός Διευθυντής Προγράμματος του σταθμού στην πρόσφατη παρουσίαση προγράμματος του σταθμού παραδέχτηκε πως «ποτέ δεν ξέρεις». Αυτό είναι το νέο πρόσωπο της σειράς που... θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή της Ελένης.

Εξελίξεις με τις Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1 - Τι συνέβη;

Εξελίξεις είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες». Η είδηση είναι πολύ ευχάριστη και έγινε γνωστή από την γενική διευθύντρια του σταθμού.

Η Στέλλα Λίτου παραχώρησε συνέντευξη στο Πρώτο Θέμα και στον δημοσιογράφο Κώστα Μπουρούση και αναφέρθηκε στην πώληση των Άγριων Μελισσών σε 11 χώρες.

Για ποια απόφασή σας στη διάρκεια της θητείας σας νιώθετε δικαιωμένη ή περήφανη;

Για τη στρατηγική απόφαση να επενδύσουμε στη μυθοπλασία αξιώσεων, μια τυπολογία προγράμματος που αναζητούσε το τηλεοπτικό κοινό, κάτι που αποδείχθηκε από την αποδοχή που είχε, διατηρώντας παράλληλα τον πολυσυλλεκτικό χαρακτήρα του ΑΝΤ1 με ενίσχυση της ενημέρωσης και μεγάλα ψυχαγωγικά ραντεβού σε ισχυρές δόσεις.

Ωστόσο, σταματάνε από τον ΑΝΤ1 οι Άγριες Μέλισσες; Δείτε εδώ τι συνέβη.

Άγριες Μέλισσες spoiler

Συχνά λέγεται ότι οι ελληνικοί τηλεοπτικοί σταθμοί δεν μπορούν να παράγουν τηλεοπτικές σειρές εφάμιλλες με αυτές που παρακολουθούμε στα αμερικανικά και βρετανικά δίκτυα. Τι πιστεύετε ότι φταίει;

Οι ιδέες και τα σενάρια μας δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν από αυτά του εξωτερικού, κι αυτό γιατί οι νεότερες γενιές των Ελλήνων σεναριογράφων έχουν όλα τα εφόδια να συναγωνιστούν τους συναδέλφους τους στο εξωτερικό. Υπάρχει ταλέντο που πρέπει να στηριχτεί. Το πρόβλημα στο οποίο αναφέρεστε σχετίζεται με τους χρόνους παρασκευής και υλοποίησης της παραγωγής. Η κρίση και οι πιέσεις της αγοράς έχουν επιβάλει χαμηλούς προϋπολογισμούς και συμπιεσμένους χρόνους προετοιμασίας και παραγωγής. Δεν μπορούμε να ανταγωνιστούμε το Χόλιγουντ στον τομέα αυτό, αλλά με σωστή στρατηγική και λελογισμένη επένδυση θα μπορέσουμε να γίνουμε πιο εξωστρεφείς και να ανταγωνιστούμε κοντινές αγορές που έχουν καταφέρει να εξάγουν το προϊόν τους. Οι Άγριες Μέλισσες έχουν πουληθεί σε 11 χώρες μέχρι στιγμής. Υπάρχει τρόπος.