Μάρκος Σεφερλής: Εξομολογείται και συγκινεί - "Δεν είχα τα χρήματα και..."

Όλα όσα είπε χωρίς να διστάζει

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Μάρκος Σεφερλής: Εξομολογείται και συγκινεί -

Ο Μάρκος Σεφερλής σε μία συνέντευξη που παρέδωσε στο "7 ΜΕΡΕΣ tv” και την Εύη Βαλή, μίλησε ανοικτά και συγκίνησε με το εξομολογητικό του ύφος και τα όσα είπε.

Χαρακτηριστικά, αναφέρθηκε σε μία δύσκολη οικονομική περίοδο που έζησε και πως εκείνη τη χρονική στιγμή, παρά τις αντιξοότητες κατάφερε να κάνει ένα τεράστιο βήμα στην καριέρα του.

Μάρκος Σεφερλής: Εξομολογείται και συγκινεί - "Δεν είχα τα χρήματα και..."

-"Ποια είναι η σημαντικότερη στιγμή της καριέρας σας έως τώρα;"


-"Νομίζω ότι η πιο σημαντική στιγμή ήταν η απόφασή μου να πάρω το Δελφινάριο. Μια δύσκολη και μεγάλη απόφαση, που ούτε την οικονομική άνεση είχα τότε ούτε οι συνθήκες ευνοούσαν, αλλά νομίζω ότι τελικά το ότι πήρα το Δελφινάριο και άρχισα να ορίζω εγώ την καριέρα μου, ήταν η μεγαλύτερη στιγμή.

σεφερλης εξομολογηση

Από εκεί και πέρα, απέκτησα μεγάλη δύναμη, το κοινό ερχόταν στο Δελφινάριο για τον Σεφερλή και άρχισα να καταλαβαίνω ποια είναι η δύναμή μου και να κάνω πράγματα που ήθελα μόνο. Δύσκολο εγχείρημα, γιατί δεν είχα τα χρήματα και δεν ήξερα πού θα μου βγει όλο αυτό. Αλλά με την αγάπη του κόσμου, με την οικονομική βοήθεια και τη στήριξη φίλων, νομίζω ότι τα κατάφερα και πέρασα στην άλλη όχθη. Από εκεί και πέρα είδα τα πράγματα αλλιώς."

Μάρκος Σεφερλής: Η σοκαριστική αποκάλυψη που έκανε - "Τότε είπα..."

Αποκάλυψη για τον Μάρκο Σεφερλή - Γιαυτό δεν συνεργάστηκε με τον Acun

Σε συνέντευξή του στο 7 Μέρες Tv και την Εύη Βαλή, ο Μάρκος Σεφερλής μίλησε σχετικά με τη φερόμενη συνεργασία που συζητούσε με τον Acun και τον ΣΚΑΙ και αποκάλυψε το λόγο που αυτό δεν ευοδώθηκε το εγχείρημα.

Γιατί άραγε δεν προχώρησε αυτή η συνεργασία; Διαβάστε παρακάτω και πάρτε όλες τις απαντήσεις που περιμένετε.

Η συνέντευξή του Μάρκου Σεφερλή στο 7 Μέρες Tv και την Εύη Βαλή. Μίλησε για τη συνεργασία με τον Acun που δεν προχώρησε.

Η τηλεοπτική σειρά που αναφέρετε θα είναι στον ΑΝΤ1;

Ναι, στον ΑΝΤ1. Έχουμε μιλήσει, έχουμε συμφωνήσει και θα ξεκινήσει το χειμώνα που μας έρχεται, στο πρώτο μισό της σεζόν.

Μπορείτε να μας αποκαλύψετε περισσότερα πράγματα για αυτή;

Ακόμα όχι, γιατί είναι νωρίς.

σεφερλης ατζουν

Τον Φεβρουάριο αναρτήσατε μια φωτογραφία με τον Acun Ilicali, ανακοινώνοντας ότι κάτι ετοιμάζετε για τον ΣΚΑΪ. Τα σχέδια ακυρώθηκαν λόγω κορωνοϊού;

Όχι. Είχαμε προχωρήσει σε κάποιες συζητήσεις, απλώς επειδή οι συζητήσεις του Acun με το κανάλι έπαιρναν χρόνο, πέρασε ο καιρός και θεώρησα τόσο εγώ όσο και το κανάλι ότι ήταν πλέον αργά να ξεκινήσουμε την παραγωγή της σειράς που συζητούσαμε τότε, γιατί τελείωνε η σεζόν. Όπως αποδείχθηκε με την καραντίνα καλά σκεφτήκαμε γιατί ό,τι και να ξεκινάγαμε θα έμενε στην μέση.

Μάρκος Σεφερλής: Η σοκαριστική αποκάλυψη που έκανε - "Τότε είπα..."