Αδιανόητο! Ο Snik έβαψε τα μαλλιά του ξανθά και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δίπλα του καμάρωνε

Δείτε το βίντεο

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Αδιανόητο! Ο Snik έβαψε τα μαλλιά του ξανθά και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δίπλα του καμάρωνε

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik είναι χωρίς δεύτερη κουβέντα ένα από τα πιο ερωτευμένα και πολυσυζητημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Κάνουν σχεδόν τα πάντα μαζί και πρόσφατα έβαψαν μέχρι και τα μαλλιά τους από κοινού. Συγκεκριμένα, ο Snik έβαψε τα μαλλιά του ξανθά και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δίπλα του τον καμάρωνε.

Το αγαπημένο αυτό ζευγάρι απασχολεί πολύ τη δημοσιότητα και έχει παράλληλα και αμέτρητους θαυμαστές. Ο snik και η Ηλιάνα πρόσφατα αποφάσισαν να ενώσουν τις καθημερινότητές τους και πλέον μένουν μαζί.

Το στόρυ που ανέβασε η Ηλιάνα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας σόκαρε όλους καθώς δείχνει τους δυο τους στο κομμωτήριο και το κυριότερο είναι η εμφάνιση του Snik...

Δείτε το βίντεο στο οποίο φαίνεται Ο Snik που έβαψε τα μαλλιά του ξανθά και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δίπλα του να τον καμαρώνει.

Χαρακτηριστικά, ο διάσημος ράπερ έβαψε ξανθά τα πλαϊνά του κεφαλιού του, ενώ η Ηλιάνα απλά ανανέωσε το χρώμα των δικών της.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Όντως τώρα; Άφησε τα μπικίνι και έβαλε το μαγιό του Snik

Snik: Έξαλλος ο σύντροφος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου - «Είναι το πόσο που...»

Έξαλλος εμφανίστηκε σε ένα βίντεο του ο Snik και ξέσπασε, καθώς όπως αποκάλυψε κάποιοι τον έχουν βάλει στο… στόχο και σαμποτάρουν τη δουλειά τους, δηλαδή το νέο του τραγούδι που έχει κυκλοφορήσει. Τι συνέβη με τον σύντροφο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου;

«Το τραγούδι δεν έχει μπει καν στα trend, δεν βγαίνει προτεινόμενο πουθενά. Έχει φάει ban για κάποιο άγνωστο λόγο. Κανονικά θα έπρεπε να έχει πάνω από ένα εκατομμύριο σήμερα.

Αυτό που θέλω να πω είναι το πόσο πουτ…ες είναι μερικοί από κάποιες εταιρείες που οι καλλιτέχνες πάνε άπατοι και θα συνεχίζουν να πηγαίνουν άπατοι και χαίρομαι πάρα πολύ που τους έχω στείλει στον… ΟΑΕΔ όλους αυτούς», είπε μεταξύ άλλων ο Snik sto βίντεο που πρόβαλλαν στην εκπομπή «Καλοκάιρι not».

«Σε κανέναν δεν έκανε εντύπωση η φρασεολογία που χρησιμοποιήθηκε; Μόνο εγώ είμαι η οπισθοδρομική και λίγο σοκαρίστηκα με όλο αυτό; Εγώ θα ήθελα να τον ακούω να μιλάει πιο κόσμια», είπε η Ναταλί Κάκκαβα μετά την προβολή του. Στα live του γίνεται χαμός από τον κόσμο ακόμη και εν μέσω κορωνοϊού.