Το βίντεο ανακοίνωση της Ρούλας Κορομηλά

Τι συμβαίνει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το βίντεο ανακοίνωση της Ρούλας Κορομηλά

Με ένα βίντεο που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η Ρούλα Κορομηλά έκανε μια ανακοίνωση για ένα νέο επαγγελματικό βήμα, χωρίς ωστόσο, να δίνει πολλές λεπτομέρειες.

Η παρουσιάστρια είναι λάτρης των sosial media και καθημερινά δημοσιεύει διάφορες στιγμές από την προσωπική της ζωή, ενώ πολλές φορές έχουμε δει και το εντυπωσιακό εσωτερικό του σπιτιού της.

Μπορεί πολλά διάσημα ονόματα της ελληνικής showbiz να απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές σε κάποιο νησί η παραθαλάσσια πόλη, ωστόσο η Ρούλα Κορομηλά βρίσκεται στην Αθήνα.

Βέβαια, δεν χαλαρώνει μόνο, αλλά ετοιμάζει και κάτι καινούριο στα επαγγελματικά της! Στο λογαριασμό της στο Instagram δημοσίευσε ένα βίντεο γράφοντας στη λεζάντα της «coming soon». Δείτε εδώ και φωτογραφία της με μαγιό.

Εκτός εαυτού η Ρούλα Κορομηλά λίγες ημέρες πριν την ανακοίνωση της

Εκτός εαυτού βγήκε το βράδυ της Δευτέρας η Ρούλα Κορομηλά και μοιράστηκε το περιστατικό για το τι ακριβώς συνέβη στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η Ρούλα Κορομηλά είναι ένας άκρως ενεργός χρήστης των social media κι έχει μεγάλη επικοινωνία με τους followers της μέσω αυτού. Το βράδυ της Δευτέρας, λοιπόν, δημοσίευσε ένα story στο οποίο φαινόταν να φοράει μάσκα κι έγραψε πάνω:

«Σήμερα τα πήρα. Έλα παιδιά, δεν λέει. Είπαμε, ειδικά σε κλειστούς χώρους να φοράμε μάσκα. Δε λέει κάποιοι ναι και κάποιοι “άνετοι” και ωραίοι».

Δείτε την φωτογραφία της Ρούλας Κορομηλά:

Ρούλα Κορομηλά ανάρτηση ξέσπασμα στο instagram

Όπως και η Ρούλα Κορομηλά έτσι και το Youweekly.gr θέλει να σας υπενθυμίσει την αναγκαιότητα της χρήσης μάσκας στους κλειστούς χώρους καθώς ο αριθμός των κρουσμάτων έχει πλέον αρχίσει να αυξάνεται επικίνδυνα.