Θρήνος: 6χρονο αγόρι έχασε τη ζωή του από τσίμπημα σφήκας

Μεγάλη τραγωδία

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Θρήνος: 6χρονο αγόρι έχασε τη ζωή του από τσίμπημα σφήκας

Σοκάρει η ιστορία ενός 6χρονου αγοριού που έχασε τη ζωή του με ένα απίστευτα βάναυσο τρόπο. Συγκεκριμένα, το μικρό αγόρι πέθανε ύστερα από απανωτά τσιμπήματα σφηκών!

Το άτυχο παιδί βρήκε τραγικό θάνατο την ώρα που έπαιζε στην αυλή της γιαγιάς του όταν του επιτέθηκε ένα σμήνος από σφήκες. Τα τσιμπήματα ήταν δεκάδες και απανωτά. Το τραγικό συμβάν έλαβε χώρα στο χωριό Poun Village της Καμπότζης ως θύμα είχε τον μικρό Mon Kakada.

Ο μικρός Mon έχασε τη ζωή του ακαριαία και η αιτία του θανάτου του ήταν το αναφυλακτικό σοκ που υπέστη. Η γιαγιά του μικρού φώναζε σοκαρισμένη στους γείτονες να τη βοηθήσουν. Οι γείτονες έσπευσαν αλλά ήταν ήδη πάρα πολύ αργά. Η γιαγιά στην προσπάθειά της να σώσει τον εγγονό της έχασε την όρασή της καθώς οι σφήκες τσίμπησαν και την ίδια.

Στο σώμα του άτυχου 6χρονου παιδιού βρέθηκαν παραπάνω από 40 τσιμπήματα!

τσιμπημα σφηκας

Παράλληλα, στη χώρα μας πέθανε και δεύτερο άτομο από αρρώστια προερχόμενη από έντομο και συγκεκριμένα από τον ιό του Δυτικού Νείλου.

Θρήνος: Απεβίωσε γνωστός Έλληνας Ηθοποιός

Ο ελληνικός καλλιτεχνικός κόσμος θρηνεί την απώλεια γνωστού Έλληνα ηθοποιού που δυστυχώς κατέληξε. Λόγος γίνεται για τον Άγγελο Θεοδωρόπουλο ηθοποιό και σκηνοθέτη. Ο ηθοποιός πέθανε σε ηλικία 86 ετών.

Την είδηση του θανάτου του μάθαμε μέσω μίας ανάρτησης από την σελίδα "ΤΑΣΕΗ" στο facebook.

Η ανάρτηση που έκανε γνωστό πως απεβίωσε ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός.

"Με μεγάλη μας λύπη μάθαμε εχθές πως έφυγε από κοντά μας ο εκλεκτός συνάδελφος, ηθοποιός και σκηνοθέτης, Ευάγγελος-Άγγελος Θεοδωρόπουλος. Επί χρόνια μέλος του ΤΑΣΕΗ και της Ένωσης Συνταξιούχων Ηθοποιών (Ε.Σ.Η)"

 Άγγελος Θεοδωρόπουλος Απεβίωσε

Ακολουθεί ένα αφιέρωμα για τον Άγγελο από το ημερολόγιο ΤΑΣΕΗ 2019:

"Δουλειά, δουλειά, δουλειά, αυτή είναι η αρχή μου για να είσαι συνεπείς με αυτό που διάλεξες. Κι εγώ λάτρεψα και την ηθοποιία αλλά σε όλους τους τομείς που αναμείχθηκα το έκανα με σεβασμό και αγάπη. Ήμουν βοηθός του Ορέστη Λάσκου στο «Τύφλα να χει ο Μάρλον Μπράντο». Ο Στράντζαλης με ήθελα πάντα στις δουλειές του και ο Κώστας Καραγιάννης μου έλεγε ότι η φάτσα μου είναι για το αμερικάνικο σινεμά. Ευτυχώς πάντα με άγγιζαν η σκηνοθεσία, η γλυπτική, η ζωγραφική, η φωτογραφία, η μουσική διδασκαλία σε δραματικές σχολές. Αυτό που πάντα θυμάμαι είναι πως με δίδαξε ο Σακελάριος και με έβγαλε στο Μετροπόλιταν. Ωραίες εποχές…. Λάτρεψα τα ταξίδια γι΄αυτό γύρισα πολλά ντοκυμαντέρ, αρχίζοντας από τη Μακρινή Κορέα, τη Βενετία, το Άμστερνταμ αλλά και δικές μας ομορφιές, την Αιδηψό, τη Μύκονο και τη Δήλο και με τα πλάνα μου στόχευα όχι μόνο στην τέρψη της θέασης αλλά και της ψυχής."

Κάλο ταξίδι Άγγελε!

 Άγγελος Θεοδωρόπουλος Απεβίωσε Ανάρτηση

Θρήνος! Πέθανε Έλληνας ποδοσφαιριστής