Κλέλια Ρένεση: «Λιώσαμε» με την ανάρτησή της - Η φωτογραφία με την κόρη της «έριξε» το Instagram!

Είναι ξετρελαμένη με την μικρή Κοραλία!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κλέλια Ρένεση: «Λιώσαμε» με την ανάρτησή της - Η φωτογραφία με την κόρη της «έριξε» το Instagram!

Η Κλέλια Ρένεση είναι μία πολύ τρυφερή μανούλα και έτσι προσπαθεί να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί, μαζί με την κόρη της, Κοραλία. Μόλις είδαμε την πιο πρόσφατη ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, «λιώσαμε» μιας και πρόκειται για μία φωτογραφία με την μικρή, η οποία «έριξε» το Instagram!

Η αγαπημένη ηθοποιός, πολλές φορές ανεβάζει στιγμιότυπα με την κόρη της στα social media, και πάντα τα συνοδεύει με μία εκτενή περιγραφή.

Κάτι αντίστοιχο έκανε λοιπόν και σήμερα, όταν επισκέφθηκε μαζί της ένα πάρκο με ζώα.

Αυτή είναι η ανάρτηση της Κλέλιας Ρένεση με την κόρη της

Πολυ σπανια επισκέπτομαι πάρκα που εκθέτουν ζωα, γιατι παντα θλίβομαι κ θυμώνω για την εκμετάλλευση κ τις συνθήκες φιλοξενιας των ζωων - εκθεμάτων.
Ακουσα πολυ καλα λογια για το Askos Stone Park Zakynthos κ ειπα να δοκιμασω κατι που ειχα ορκιστει οτι δεν θα ξαναεκανα .

Προς μεγαλη μου εκπληξη, χαρηκα αφανταστα που στο χωριο μου, στην γειτονια μου συγκεκριμένα, υπαρχει ενα τετοιο παρκο με τοσο σεβασμο προς το περιβαλλον κ τα ζωα, με τοση αγαπη φτιαγμενο κ τοσο μερακι. Ατελείωτα στρεμματα με καθε λογης χλωριδα , τοπικη κ γκεστ σταρ, πανεμορφα ελαφια να βοσκουν ανεμελα χωρις περιορισμους σε ολη την εκταση, χωρις κανενας να τα εξαναγκαζει να σταθουν καπου, χωρις κλουβια, χωρις πρεπει, χωρις να τους φερονται σαν να ναι σε τσιρκο. Πανεμορφα πονυ, γελαδια, κατσικια κ προβατα καποιας ποικιλιας που μου διαφευγει, επισης λευτερα κ ξενοιαστα, χελωνες, ρακουν, παγωνια πανεμορφα, κοτες κοκόρια γαλοπουλα κουνελια κτλ.. ολα σαν συμμορια στο σωστο σημείο . Ολα καμωμένα με πολυ μερακι.

Κ χωρις ΚΑΜΙΑ δημοσια επιδότηση η βοηθεια . Αυτες πανε σουμπιτες στα πολυξενοδοχεια που μαστιζουν το νησι κ καταστρεφουν ολες τις ακτες κ το γεωφυσικο του κάλλος. Κ στο παρκο που αναδεικνυει ολη αυτην την ομορφια του τοπου , τιποτα.

Ειναι να μην τους βγαζεις το καπελο;! Μονοι τους τα καταφεραν , μονοι τους παλευουν. Λυπηρα ολα αυτα, αλλα την απουσια της δημοσιας μέριμνας την γνωριζουμε καλα.
Αυτο που δεν γνωριζα, ηταν που εχανα τοσο καιρο το πρωινο καφεδακι μου μαζι με τα ελαφακια. Κ την ωραιοτερη μαρμελαδα δαμασκηνο μιαμ

Υγ: Η Κοραλιτσα δεν σταματησε να τσιριζει απο χαρα με τα ρακουν..